Αυτοδιοίκηση
Απάντηση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στις καταγγελίες κατά του Προέδρου του PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2018 00:37
Ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ ν. Θεσπρωτίας πάντα τοποθετείται συνδικαλιστικά, δεν έκανε και ούτε κάνει προσωπικές επιθέσεις, συκοφαντώντας τις οποιεσδήποτε παρατάξεις και τους εκπροσώπους των. 
Η παραφιλολογία, η συκοφαντία και το «κατιναριό» είναι χαρακτηριστικό όλων όσων έχουν ενοχές για τη στάση τους προς τους εργαζόμενους. 
Περισσότερα...
 
Μέσω Δρεπάνου η πρόσβαση στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηγουμενίτσας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Πέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 00:02
Share Button

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω βλάβης στην γέφυρα που οδηγεί στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ηγουμενίτσας και μέχρι την επισκευή της, η πρόσβαση σ’ αυτό θα γίνεται από τον δρόμο Ηγουμενίτσα – Δρέπανο διαμέσου του πρώτου χαλικοστρωμένου δρόμου δεξιά.

 
Δημοτικό Συμβούλιο: Απαιτεί την άμεση λειτουργία του Νέου Τμήματος PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 23:52

igmdimarxeio

+video

Δεν έπεισε το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας η – της τελευταίας στιγμής – ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας περί συνέχισης της λειτουργίας του Τμήματος του ΤΕΙ Ηπείρου στην  Ηγουμενίτσα.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με αφορμή δημοσιεύματα του επαρχιακού Τύπου σχετικά με την πορεία των συζητήσεων μεταξύ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Ηπείρου, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων διευκρινίζει:

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του», χωρίς όμως να διευκρινίζει για πόσο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει τη λειτουργία του. Και το ερώτημα αυτό είναι εύλογο, αφού μετά την ολοκλήρωση των συννενώσεων δε θα υπάρχει ΤΕΙ και άρα ούτε και τμήμα του ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα.

Ταυτόχρονα, ούτε το σκέλος της ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας που αφορά στη λειτουργία του νέου τμήματος Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας φαίνεται να πείθει καθώς δε γίνεται σαφές κάποιο χρονοδιάγραμμα για τη λειτουργία του:

Περισσότερα...
 
1,5 εκ. ευρώ για τη ΔΕΥΑΗ από το ΕΠΕΡΑΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018 23:59

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αξιολόγησης και της εξέτασης των ενστάσεων για την δράση  του ΕΣΠΑ 2014-2020 με τίτλο: «Αναβάθμιση δικτύων ύδρευσης και περιορισμός διαρροών». 

Μια εκ των 71 προτάσεων που επιλέχθηκαν, βάσει βαθμολογίας, αφορά και στο Δήμο Ηγουμενίτσας, με το ποσό της ενίσχυσης να ανέρχεται στα 1.455.930 ευρώ, με στόχο την "Επέκταση συστήματος αυτόματης διαχείρισης (τηλεέλεγχος - τηλεχειρισμός) εξωτερικού και εσωτερικού υδραγωγείου, στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου Ηγουμενίτσας".

Περισσότερα...
 
Η αναδιάρθρωση του ακαδημαϊκού χάρτη στην Ήπειρο στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 13:29
Share Button

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο Αναδιάρθρωση του ακαδημαϊκού χάρτη στην Ήπειρο. Πρόταση της επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας και παρατηρήσεις, επ’ αυτής, του Υπουργού. -Εισηγητής: Δήμαρχος.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 153
copyright ©2010 vdella.com -- powered by web-way