Αυτοδιοίκηση
Τα έργα ''συμμετοχικού προϋπολογισμού'' του Δήμου Ηγουμενίτσας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 23:07

igmdimarxeioΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η καινοτόμα διαδικασία του συμμετοχικού προϋπολογισμού. Από τις συνολικά 15 προτάσεις που υποβλήθηκαν, η επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, η οποία απαρτίζεται από εκπροσώπους φορέων και πολίτες, αφού έλαβε γνώση όλων των προτάσεων τις αξιολόγησε και προέκρινε ως επικρατέστερες, με φθίνουσα σειρά, τις κάτωθι προκειμένου να υλοποιηθούν το έτος 2018:

Περισσότερα...
 
Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Φιλιατών PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 18:10

9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:30 μ. μ.: Έναρξη εκδηλώσεων  στην κεντρική πλατεία Φιλιατών  ( ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ), με την συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου παράλληλα την ίδια ώρα από το Σπίτι του Άγιου Βασίλη θα γίνει χρωματισμός προσώπου στην νεολαία της πόλης και θα μοιρασθούν γλυκά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα...
 
Πρεμιέρα Χριστουγέννων: Φωταγωγήθηκε το δέντρο της Πλατείας Δημαρχείου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017 21:20

dentro igx2

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πέρα από το μεγάλο δέντρο που φωταγωγήθηκε στην πλατεία έχουν τοποθετηθεί φυσικά έλατα τα οποία δένουν με το περιβάλλον. Ο στολισμός της πόλης περιλαμβάνει πλήθος χριστουγεννιάτικες κατασκευές ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια είναι στολισμένη η Κεντρική οδός της πόλης αλλά και η οδός 49 Μαρτύρων ενώ η παραλιακή οδός της πόλης έχει στολιστεί με ξύλινα καραβάκια σε συνεργασία με τον ΟΛΗΓ.

Περισσότερα...
 
Επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Αγρ.Ανάπτυξης Γ.Τσιρώνη στην Π.Ε.Θεσπρωτίας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 21:52
Share Button

Στις 4-12-2017 ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνης επισκέφθηκε την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη και τον Δήμαρχο Φιλιατών Σπυρίδωνα Παππά.

Του ετέθηκαν προβλήματα που χρίζουν αντιμετώπισης εκ μέρους του Υπουργείου, και ζητήθηκε η συνδρομή του έτσι ώστε :

Περισσότερα...
 
Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων την Τρίτη στο Φιλιάτι PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Σάββατο, 18 Νοέμβριος 2017 20:07
Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 θα τελεσθεί η εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου της πόλης των Φιλιατών.
Μετά την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, από τους εκπροσώπους των φορέων του Νομού Θεσπρωτίας, στον Μνημείο Πεσόντων της πόλης των Φιλιατών.
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 148
copyright ©2010 vdella.com -- powered by web-way