Εθνικές Εκλογές 2015
Η γενιά των 30 στη νέα Βουλή! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 11:19

Είναι νέοι, δυναμικοί, μορφωμένοι, κάποιοι πετυχημένοι επαγγελματικά, πολιτικοποιημένοι από τα φοιτητικά τους χρόνια, με συμμετοχή σε κοινωνικούς αγώνες και πλέον μέλη της νέας Βουλής.

Εκεί, γύρω στα 30 πήραν την απόφαση να κατέβουν στις εκλογές της Κυριακής και κατέφεραν να καταλάβουν ένα έδρανο στο κοινοβούλιο. Όλοι τους θέλουν προσφέρουν και δεν κρύβουν το άγχος του πρωτάρη για την πρώτη τους μέρα στα νέα τους καθήκοντα.

Η εφημερίδα Έθνος μίλησε με τέσσερις νέους βουλευτές.

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ-ΣΥΡΙΖΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Περισσότερα...
 
Μετεκλογική Ανακοίνωση της Γραμματείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τετάρτη, 28 Ιανουάριος 2015 11:14

syriza0Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης του Γενάρη αποτελεί ιστορική στιγμή για τη χώρα μας, τους ανθρώπους της και την Ευρώπη. Αποτελεί μια ξεκάθαρη, μεγάλη νίκη της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης απέναντι στον αυταρχισμό, το φόβο, τη λιτότητα, την καταστροφή. Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ακυρώνει με τρόπο αδιαμφισβήτητο τα μνημόνια της λιτότητας και της καταστροφής. Η τρόικα είναι πια παρελθόν. Η ελπίδα νίκησε. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Η Θεσπρωτία καλωσορίζει το αύριο.

Δώσαμε όλοι και όλες μαζί έναν ωραίο αγώνα έτσι ώστε στη σύντομη προεκλογική περίοδο να βρεθούμε σε κάθε γωνιά του νομού μας. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη μεταπολιτευτική ιστορία δικός μας βουλευτής, θα μεταφέρει τα οξυμμένα προβλήματα της περιοχής μας στο εθνικό κοινοβούλιο, έτσι ώστε να βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Περισσότερα...
 
Αναλυτικά η σταυροδοσία των υποψηφίων της ΝΔ ανα εκλογικό τμήμα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 23:52

nea dimokratia2Αναλυτικά η σταυροδοσία των υποψηφίων της ΝΔ ανα εκλογικό τμήμα

Περισσότερα...
 
Αναλυτικά η σταυροδοσία των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ανα εκλογικό τμήμα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 23:40

syriza0Αναλυτικά η σταυροδοσία των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ανα εκλογικό τμήμα

Περισσότερα...
 
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΩΝ Κ.Κ. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΚΑΤΣΗ ΜΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 19:04

Ο Πρόεδρος, Αλέξανδρος Πάσχος, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας συγχαίρουν τους κ.κ. Γιόγιακα Βασίλειο και Κάτση Μάριο για την εκλογή τους στο Βουλευτικό Αξίωμα, με την Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αντίστοιχα.

Τους εύχονται καλή επιτυχία  στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, την κρίσιμη αυτή στιγμή για την χώρα αλλά και στην επιτυχή εκπροσώπηση και διεκδίκηση των συμφερόντων του μικρού, ακριτικού νομού μας και της Περιφέρειας μας εν γένει.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 22
copyright ©2010 vdella.com -- powered by web-way