Συνελεύσεις κτηνοτρόφων για «ΔΩΔΩΝΗ» και τιμές PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011 21:19

Εν’ όψει της νέας γαλακτοκομικής σεζόν των αυξημένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Κτηνοτρόφοι και των εξελίξεων στο θέμα του ιδιοκτησιακού της Δωδώνης ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ηπείρου πραγματοποιεί συγκέντρωση το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 π.μ. στο Λούρο Πρεβέζης, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στην Ηγουμενίτσα και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στην Μπαλντούμα.

Στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 π.μ. καλεί όλα τα σωματεία των εργαζομένων της περιοχής και των Συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στο αγροκτηνοτροφικό χώρο σε σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου για "να συζητήσουμε και να συντονίσουμε την δράση μας ενάντια στην πρωτοφανή επίθεση που δεχόμαστε".
Ο Συνεταιρισμός πιστεύει ότι «με τον αγώνα μας όπως μέχρι σήμερα καταφέραμε να αποτρέψουμε τα σχέδια της Κυβέρνησης και της ΑΤΕ για ξεπούλημα της Δωδώνης μπορούμε παράλληλα με τις ενέργειες της ΕΑΣ Iωαννίνων να αποτρέψουμε την διάλυση της Κτηνοτροφίας με τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και μέτρα στήριξης της πρωτογενής παραγωγής και όχι επικοινωνιακά τρικ που επιχειρεί η Κυβέρνηση».

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011 21:27
 
copyright ©2010 vdella.com -- powered by web-way