Σύλληψη ενός ημεδαπού για μεταφορά 43 λαθρομεταναστών και αλλοδαπών για μεταφορά άλλων 6! PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Σάββατο, 16 Απρίλιος 2011 10:45

Την 15-04-2011 και ώρα 20.00΄στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών συνέλαβαν έναν 53χρονο ημεδαπό γιατί κατελήφθη να μεταφέρει με Δ.Χ. φορτηγό, ιδιοκτησίας ετέρου ημεδαπού, σαράντα τρεις (43) λαθρομετανάστες Ασιατικής καταγωγής, έναντι χρηματικής αμοιβής δύο χιλιάδων (2,000) ευρώ.

Aνωτέρω δράστης παρέλαβε τους λαθρομετανάστες από την Αθήνα με σκοπό να τους προωθήσει στην Ιταλία.

Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών για μεταφορά (6) λαθρομεταναστών


 

 Την 16-04-2011 και ώρα 08.30΄ στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί της Υ.Α. Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό υπήκοο Ιράν και έναν αλλοδαπό υπήκοο Ιράκ γιατί μετέφεραν με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τρεις ενήλικες και τρεις ανήλικους Αφγανούς λαθρομετανάστες, τους οποίους είχαν προμηθεύσει με πλαστά διαβατήρια Τουρκίας, έναντι χρηματικής αμοιβής δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ.

Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν από την Υ.Α. Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

 
copyright ©2010 vdella.com -- powered by web-way