Στα πλοκάμια διεθνούς καρτέλ το ΣΔΟΕ Αττικής - Σύλληψη και στην Ηγουμενίτσα PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την vdella   
Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011 23:32

Μετά από πολυήμερη παρακολούθηση και συντονισμένες ενέργειες των Ελληνικών Αρχών Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Αττικής και των αντιστοίχων της Ιρλάνδίας και της Μ. Βρετανίας, εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση η οποία εισήγαγε στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία τις οποίες στη συνέχεια με αυτοκίνητα φορτηγά – ψυγεία μετέφερε στην Μ. Βρετανία και στην Ιρλανδία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα ένας ΙΡΛΑΝΔΟΣ υπήκοος 36 ετών και στην Αθήνα ένας   ΕΛΛΗΝΑΣ υπήκοος  40 ετών κάτοικος Αθηνών  και ένας Ιταλός υπήκοος 46 ετών μόνιμος κάτοικος Αθηνών,  ενώ κατασχέθηκαν 120 κιλά κάνναβης σε φορτηγό ψυγείο επιμελώς κρυμμένα σε νόμιμο φορτίο με πορτοκάλια το οποίο είχε αφετηρία την Άρτα και προορισμό την  Ιρλανδία και 103 κιλά κάνναβης σε αποθηκευτικό  χώρο στον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ, και 18 κιλά κάνναβης σε φορτηγό αυτοκίνητο στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο έτοιμα για μεταφορά.  

       Στην επιχείρηση συμμετείχαν  :

Α)το  ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ της Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ  του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Β) η Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ με την

 α)  ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ    ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,

 β)  ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ,

 γ)  Ο.Π.Κ.Ε.

Γ).  ΟΜΑΔΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ του Τμήματος Ασφαλείας ΑΡΤΑΣ

Δ). ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Ε)  ΟΜΑΔΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ του ΣΔΟΕ ΗΠΕΙΡΟΥ –παραρτήματος ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Τελευταία Ενημέρωση στις Πέμπτη, 24 Νοέμβριος 2011 00:49
 
copyright ©2010 vdella.com -- powered by web-way