ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ A2 Εθνική: Δυο στα δυο εως τώρα οι γυναικες του ΠΑΣ

pas giannena

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με ευκολία την Κυριακή επί του Αρκαδικού Τρίπολης και τη Δευτέρα επί του Θησέα Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, στον αγώνα της Κυριακής ο ΠΑΣ επικράτησε με 73-34 επί του Αρκαδικού σε ένα αγώνα που η ομάδα επιζητούσε μια ευρεία νίκη ώστε να διώξει το άγχος και να ξεκινήσει με το δεξί. Η ομάδα του Χρήστου Βαχαρίδη, παρά τη μεγάλη αγωνιστική αποχή (το μήνα Μάρτιο έπαιξε το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι) και τους κινδύνους που κρύβει η πρεμιέρα, πήρε εύκολα το “ροζ φύλλο” και έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο. Ο ΠΑΣ κατάφερε να βρει το ρυθμό του και να αυξήσει τη διαφορά σε σημεία που ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει, ενώ κράτησε και δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Παπανικολάου και Πολυχρόνης.
Δεκάλεπτα: 21-7, 18-10, 12-7, 22-10

ΠΑΣ Γιάννινα (Βαχαρίδης-Παπαδόπουλος): Δασκαλοπούλου 23, Πλάκα 2, Ντόκου 7 (1), Τσακτσίρα 2, Αθαναϊλίδου 6 (2), Κλείτσα 4, Καρπόνη 8, Ζέρβα 6, Γράψα 4, Λεοντίου 3, Βαλάκου 3, Κουντουρά 5.

Στο δεύτερο αγώνα απέναντι στην ομάδα του Θησέα Μυτιλήνης, το τεχνικό επιτελείο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίχτριες δεδομένης της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου. Ο ΠΑΣ επικράτησε εύκολα με 56-24.
Διαιτήτευσαν ο κ. Μανουσόπουλος και η κα Βικτωράτου.

Δεκάλεπτα: 5-19, 8-10, 2-10, 9-17.
ΠΑΣ Γιάννινα (Βαχαρίδης-Παπαδόπουλος): Δασκαλοπούλου 8, Πλάκα 4, Ντόκου 6 (2), Τσακτσίρα 3 (1), Αθαναϊλίδου 6 (2), Κλείτσα 2, Καρπόνη 8, Ζέρβα 4, Γράψα 4, Λεοντίου 4, Βαλάκου 7, Κουντουρά

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι σήμερα στις 17:00 με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης, στο γήπεδο του Μέτς. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του ΠΑΣ εξασφαλίζει την προνομιούχο για αγώνα μπαράζ δεύτερη θέση, ενώ εάν επικρατήσει και την Πέμπτη επί του Ιπποκράτη, κερδίζει την πρωτιά και την απευθείας άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.