Άλλα εξίμισι κιλά ηρωίνης στο λιμάνι!

Hgoumenitsadrugs_m.r

Hgoumenitsadrugs_m.rΓια τρίτη φορά μέσα στα τελευταία εικοσιτετράωρο σταματά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μία μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών!

Στον εντοπισμό έξι κιλών και πεντακοσίων εξήντα γραμμαρίων (6.560kgr) ηρωίνης καθώς και στις συλλήψεις δύο Σκοπιανών, 41 και 48 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου “ΛΕΣΥ”, βρέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. όχημα, που είχε προορισμό την Ανκόνα της Ιταλίας, με οδηγό τον 41χρονο και συνοδηγό τον 48χρονο, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κατασκευασμένη στο εσωτερικό του σασί στο πίσω μέρος του οχήματος, δεκατρία δέματα, περιτυλιγμένα με νάιλον ταινία με ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους έξι κιλών και πεντακοσίων εξήντα γραμμαρίων (6,560 kgr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Οδηγός και συνοδηγός, 41 και 48 ετών, συνελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, την 19-05-2018 συνελήφθη ένας 38χρονος αλλοδαπός για κατοχή έξι κιλών και ογδόντα γραμμαρίων (6,080kgr) ηρωίνης, ενώ την 21-05-2018 συνελήφθη ένας 46χρονος αλλοδαπός για κατοχή δύο κιλών και διακοσίων ενενήντα γραμμαρίων (2,290kgr) οπιούχου ουσίας.