Άμεση σύγληση του περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα τις πλημμύρες ζητά η αντιπολίτευση

perifereia

perifereiaΤην άμεση σύγληση του περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα τα προβλήματα που δημιούργησαν στην Ήπειρο τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα, ζητούν με επιστολή τους προς το Προεδρείο οι παρατάξεις “Ήπειρος Ανατροπής” και “Λαϊκή Συσπείρωση”

Η περιφερειακή παράταξη “Ήπειρος Ανατροπής” με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε την Πέμπτη το πρωί στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου αίτημα για έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου με θέμα τα προβλήματα που δημιούργησαν στην Ήπειρο τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα. Στόχος της συζήτησης θα είναι τόσο η πληρέστερη ενημέρωση για το μέγεθος των καταστροφών όσο και η κοινή προσπάθεια όλων για την άμεση εξεύρεση λύσεων σε αυτά προκειμένου να ανακουφιστούν όσο το δυνατόν πιό γρήγορα οι πληγέντες. Απαραίτητη κρίνεται επίσης απο την πλευρά της “Ηπειρος Ανατροπής” και η συζήτηση για τον καλύτερο σχεδιασμό στο μέλλον στην κατεύθυνση κυρίως της πρόλήψης τέτοιου είδους καταστάσεων.

Παρόμοιο αίτημα κατέθεσε και η “Λαϊκή Συσπείρωση” τονίζοντας ότι θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου και την ενασχόληση του με αυτό το σοβαρό θέμα.