Άφαντοι οι δραπέτες…

Δεν απέδωσαν καρπούς οι ολονύχτιες έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων στην Θεσπρωτία και τα Γιάννενα για τον εντοπισμό των επικίνδυνων Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι είναι άφαντοι για 3η ημέρα μετά την τελευταία εμφάνισή τους στο χωριό Φροσύνη όπου εγκατέλειψαν τη μηχανή που έκλεψαν από την Γλυκή.
Όλο το προηγούμνο βράδυ οι αστυνομικές δυνάμεις έστησαν μπλόκα και ενέδρες σε κύρια περάσματα, χωρίς όμως να καταγραφεί όμως το παραμικρό στίγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε οι θερμικές κάμερες έδωσαν την παραμικρή ύποπτη κίνηση.
Οι 2 δραπέτες υπολογίζεται από την αστυνομία πως έχουν καθηλωθεί στο σημείο λόγω της αυξημένης αστυνόμευσης της περιοχής.
Εξετάζεται παράλληλα η περίπτωση να έχουν ήδη περάσει τον ποταμό Καλαμά και για τον λόγω αυτό ελέγχονται τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, από την Σαγιάδα έως και τα σύνορα των Ιωαννίνων .
Φαίνεται πως το θρίλερ με τους δραπέτες θα απασχολήσει και σήμερα την μισή πραγματικά δύναμη της Αστυνομίας από όλη την Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, τους άντρες των ΕΚΑΜ και τις ειδικές δυνάμεις του λιμενικού.