Έστηναν ενέδρα με εκρηκτικούς μηχανισμούς…

mpoykalia_molotof

mpoykalia_molotofΑυτό κι αν είναι απ’ τα πρωτάκουστα. Τρία παιδιά της καλής κοινωνίας, απ’ την ευρύτερη περιοχή, τυφλωμένα απ’ την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και το μίσος τους για τον Ολυμπιακό, περίμεναν στην Γέφυρα Καλογήρου στην Άρτα, τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα επέστρεφαν απ’ τα Γιάννενα, μετά τον αγώνα ΠΑΣ – Ολυμπιακού, για να τους ανατινάξουν τα αυτοκίνητα, μη υπολογίζοντας ότι με την απόφασή τους, αν δεν είχε αποτραπεί απ’ την ομάδα ΔΙΑΣ, θα θρηνούσαμε τώρα ανθρώπινες ζωές.

Να σημειωθεί ότι οι τρεις νέοι, όταν συνελήφθησαν φορούσαν φανέλες του παναθηναϊκού.

Βεβαίως, κάτι είχαν υποψιαστεί οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και ερχόμενοι οι περίεργοι οπαδοί προς την Άρτα, έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό τους και βρήκαν 14 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς – εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι ίδιοι ομολόγησαν ότι στόχος τους ήταν να ανατινάξουν τα αυτοκίνητα των οπαδών του Ολυμπιακού, μη υπολογίζοντας ότι θα έθεταν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Έχει σημασία ποια είναι τα παιδιά, που δεν θα τους πείραζε να χαθούν ζωές. Ο πρώτος φοιτητής, υιός δικαστικού, ο οποίος έχει υπηρετήσει και στην Άρτα. Ο δεύτερος στρατιωτικός, οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης. Ο τρίτος δήλωσε άνεργος.

Για το ότι δεν θρηνούμε ανθρώπινες ζωές, πρέπει να ευγνωμονούμε τους άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που αποδείχτηκε, ότι κάτω από δύσκολες συνθήκες, κάνουν καλά την δουλειά τους. Και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:
“Την 18-4-2012/20.30 στην Άρτα, λόγω μετακινήσεων των οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη, σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, το οποίο οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και επέβαιναν (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 23 ετών, βρέθηκαν (14) εκρηκτικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από πλαστικό μπουκάλι μισού λίτρου με εύφλεκτο υγρό, προσδεμένοι με μονωτική ταινία από μία κροτίδα, ενώ στο στόμιο ήταν προσδεμένη άλλη κροτίδα με φυτίλι. Προαναφερόμενο όχημα και εκρηκτικοί μηχανισμοί κατασχέθηκαν. Δράστες συνελήφθησαν”.

πηγή: epiruspost.gr