Αναζητούνται οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας

dolophonos-roupakia

dolophonos-roupakia

Η ΒδΈλλα, έχει συνειδητά επιλέξει να μην ασχολείται με την Χ.Α., αρνούμενοι να προβάλλουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις “δράσεις” του συγκεκριμένου χώρου, θεωρώντας ότι η οποιαδήποτε ενασχόληση με αυτές παραβιάζει κάθε έννοια δεοντολογίας, δημοκρατίας και ανθρωπισμού. Η συγκεκριμένη είδηση -που αποτελεί τη μοναδική, ευχόμαστε, εξαίρεση- παρουσιάζεται στα πλαίσια του αστυνομικού ρεπορτάζ, αφού αφορά το θύμα μιας δολοφονίας και έναν στυγνό δολοφόνο:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομία για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έπεσε νεκρός από τα χέρια του Γιώργου Ρουπακιά, μέλους της Χρυσής Αυγής.
Ο 34χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ενώ σε όλες τις μεγάλες πόλεις συνεχίζονται τα αντιφασιστικά συλλαλητήρια.
Οι Αρχές, στην προσπάθειά τους να διαλευκάνουν αν ο Ρουπακιάς ενήργησε αυτοβούλως ή έπειτα από υπόδειξη, έχουν δώσει εντολή άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, για να διαπιστώσουν ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης κλήθηκε στην περιοχή, ύστερα από επεισόδιο που είχε προηγηθεί και με στόχο να αναλάβει δράση.

Ο Ρουπακιάς ισχυρίστηκε ότι δεν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά φίλος της οργάνωσης την ώρα που φωτογραφίες του με βουλευτές του κόμματος κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μετά από τρίωρη παραμονή στο γραφείο των ανακριτικών Αρχών, ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί το προσεχές Σάββατο.