Ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ με… αιχμές και υπονοούμενα.

kinal

kinal

Με μια… ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες η ΝΕ Θεσπρωτίας του ΚΙΝΑΛ ανακοινώνει ότι πρόκειται να… ανακοινώσει επίσημα το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στο Νομό Θεσπρωτίας! Μια ανακοίνωση που φαίνεται πως είναι γένους… θυληκού, με αιχμές και υπονούμενα για όσους “λοξοκοιτάζουν προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ”. Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει και επίσημα το ψηφοδέλτιο του για τις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές στον Νομό Θεσπρωτίας. Ένα ψηφοδέλτιο που εκπροσωπεί  τον Νομό μας με αξιόλογες προσωπικότητες  τις τοπικής κοινωνίας, που θα φέρουν την Αλλαγή και θα μας απαλλάξουν απο μια επικίνδυνη και Καταστροφική κυβέρνηση.

Παραμένοντας πιστοί  στις αρχές και τις Αξίες του Κινήματος Αλλαγής αλλά και τις Προέδρου μας   Φώφης Γεννηματά, δεν διαπραγματευόμαστε με καμία και κανέναν  τις αρχές και τις Αξίες μας και όσοι λοξοκοιτάζουν προς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν θέση ανάμεσα μας. Προχωράμε με όσους θέλουν και μπορούν.