ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ

18341952_1949157261985629_4271190766263715157_nΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Νέας Σελεύκειας εκϕράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στον συντοπίτη μας και βοηθό διαιτητή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ- ΑΕΚ για την άδικη δυσϕήμιση και το « ανθρωποκυνηγητό» που υϕίσταται εξαιτίας του ανθρώπινου λάθους που οδήγησε στην κατακύρωση ενός τέρματος που έμελλε να κρίνει την έκβαση του αγώνα με νικητή τον ΠΑΟΚ.

Ο κ. ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ με το αμέριστο ήθος την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα που τον διακρίνει αποτελεί « ΚΟΣΜΗΜΑ» στο χώρο της διαιτησίας και της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ και είναι μεγάλη τιμή και υπερηϕάνεια που κατάγεται από ένα χωρίο προσϕύγων που κυνηγήθηκε πολύ όπως το χωριό μας.

Εξαιτίας ενός ανθρωπινού λάθους δεν νοείται η τόσο μεγάλη δυσϕήμιση που υπέστη τις τελευταίες μέρες.

Μια καταϕανέστατη απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να αποκαλούνται « ΣΩΤΗΡΕΣ» του ελληνικού ποδοσϕαίρου είναι η παραδοχή από την πλευρά του κ. ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ της ως άνω απόϕασης .

Τον καλούμε από την πλευρά μας να συνεχίσει στο χώρο της διαιτησίας που έχει ανάγκη από άτομα με ευθύτητα, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα όπως ο Γιώργος ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΝΣ