Αναστολή πολιτικών εκδηλώσεων από τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις

kalph

Σε ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Στην αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων τους για το επόμενο διήμερο προχωράνε αυτοδιοικητικές παρατάξεις στην Ήπειρο.

«Λόγω των τραγικών συμβάντων των τελευταίων ημερών από τις καταστροφικές πλημμύρες και με την κατάσταση να παραμένει άκρως κρίσιμη στη Θεσσαλία», οι Ορίζοντες Ηπείρου του υποψηφίου Περιφερειάρχη Σπύρου Ριζόπουλου αναστέλλουν την προεκλογική τους δραστηριότητα μέχρι και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Η παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – «Τόπος να ζεις» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Στέφανου Ζούμπα αποφάσισε την αναστολή της προεκλογικής της εκστρατείας μέχρι και την Κυριακή 10/9. «Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη μας είναι αποκλειστικά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στη Θεσσαλία που πλήττονται και ζουν πρωτοφανείς, δραματικές καταστάσεις» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Εξ’ άλλου την αναστολή της προεκλογικής δραστηριότητας της παράταξης λόγω των δραματικών γεγονότων στη Θεσσαλία ανακοίνωσε από χθες το «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιάννη Στέφου.

«Σε ένδειξη πένθους και ηθικής συμπαράστασης» η Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας του νυν Δημάρχου Σουλίου και εκ νέου υποψηφίου Ιωάννη Καραγιάννη, αναβάλλει τα προγραμματισμένα για αύριο Σάββατο, εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην Παραμυθιά.

Την αναβολή των εγκαινίων του εκλογικού του Κέντρου στην Παραμυθιά αποφάσισε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Ντάνης, ο οποίος στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“ΣEBOMENOI TA ΘYMATA TΩN KATAΣTPOΦΩN ΣTHN ΘEΣΣAΛIA O ΣYNΔIAΣMOΣ, ΝΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ME EΠIKEΦAΛHΣ TON ΘANAΣH NTANH ANAΣTEΛΛEI TIΣ ΠPOEKΛOΓIKEΣ TOY ΔPAΣTHPIOTHTEΣ ΓIA TPEIΣ MEPEΣ. ΘA AKOΛOYΘHΣEI NEOTEPH ANAKOINΩΣH THN ΔEYTEPA”.

Την αναβολή της εκδήλωσης για την παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» του Παναγιώτη Νταή για το Δήμο Ηγουμενίτσας, η οποία είχε προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο, ανακοίνωσε ο συνδυασμός, εκφράζοντας «το σεβασμό στη μνήμη των νεκρών, αλλά και την συμπαράστασή μας σε όλους όσοι επηρεάστηκαν άμεσα ή έμμεσα από τη μεγάλη αυτή φυσική καταστροφή».