Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση για την Ήπειρο: Κατέθεσε πλαίσιο προτάσεων για τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης και καταγγέλλει τη μειοψηφία για αδιαφορία

Το πλαίσιο θέσεων και προτάσεων για τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης διαμόρφωσε στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Ηπείρου.

Οι προτάσεις θα μεταφερθούν στη συνάντηση της Διοίκησης της ΚΕΔΕ με όλους τους προέδρους των ΠΕΔ, που έχει ως στόχο τη διαμόρφωση των θέσεων με αφορμή την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού.

Δυστυχώς και σήμερα, σε μία σημαντική και κρίσιμη συνεδρίαση, ορισμένοι επέλεξαν και πάλι να απουσιάζουν. Με τον τρόπο αυτό, έδειξαν ουσιαστικά την πλήρη αδιαφορία τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ήπειρος, οι Δήμοι, οι κάτοικοι της περιοχής.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι για μας οι εκλογές τελείωσαν την ημέρα διεξαγωγής τους.

Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα παρόντες στα θεσμικά όργανα για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της Ηπείρου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως δημοκρατική παράταξη ευθύνης, θα συνεχίσουμε να περιμένουμε, στα θεσμικά όργανα της ΠΕΔ Ηπείρου, να προσέλθουν οι παρατάξεις της μειοψηφίας για να βρούμε λύσεις και να διεκδικήσουμε ενωμένοι, μακριά από τις παλαιοκομματικές τακτικές και τις σκοτεινές διαβουλεύσεις με στόχο τις καρέκλες.

Για την Παράταξη
Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση για την Ήπειρο

Ιωάννης Λώλος