Ανταλλαγή ανακοινώσεων Κάτσινου – Πιτούλη για τη ”Γωνιά”

katsinos2

katsinos2Με νεότερη ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος απαντά σε όσα του καταλόγισε, σε δήλωσή του στη ΒδΈλλα OnLine σήμερα το πρωί, ο Αντιπεριφερειάρχης σχετικά με τις ανακοινώσεις για τη Γωνιά.

Ο κ. Κάτσινος εμμέσως πλην σαφώς καταλογίζει ευθύνες στον Αντιπεριφερειάρχη καθώς σημειώνει ότι ήταν μέλος στην Επιτροπή Διαγωνισμού του εν λόγω έργου και ως εκ τούτου όφειλε τότε να παρέμβει.

Στην δήλωσή του ο κ. Κάτσινος αναφέρει:

«Θεωρώ τη δική μου έκπληξη περισσότερο δικαιολογημένη, από την «έκπληξη» του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, γιατί δημοσιοποιήθηκε με λιτή ανακοίνωσή μας, μια θεσμική συνάντηση για το έργο της Γ΄φάσης του λιμένα Ηγουμενίτσας.

Μεγαλύτερη έκπληξη όμως αισθάνονται ήδη οι Δημότες για την αναντιστοιχία λόγων και έργων του κ. Πιτούλη στο ίδιο θέμα, όντας στο παρελθόν, ως Δήμαρχος Ηγουμενίτσας , μέλος της Επιτροπής Διαγωνισμού του εν λόγω έργου. Μήπως ως μηχανικός δεν διάβασε τη μελέτη που υπέγραψε;

Τα περί « επικοινωνιακής ακράτειας » και « αυτοπροβολής » τα επιστρέφω ασχολίαστα, λόγω των πολιτικών πρακτικών που εφαρμόζω, αλλά και των επιλογών στον τρόπο διοίκησης του Δήμου.

Η επιχειρούμενη «μετάθεση του σημαντικού» με την ανακοίνωσή του, είναι ένα καλό πολιτικό τέχνασμα, «άκαιρο» όμως να χρησιμοποιείται σε σημαντικά θέματα, όπως είναι το θέμα της «Γωνιάς».