ΑΝΤΑΡΣΥΑ: επίθεση στην Περιφέρεια Ηπείρου με αφορμή αφίσσες και πανό

Η περιφέρεια Ηπείρου «πάντα στο πλευρό του πολίτη»!!!

Η περιφέρεια Ηπείρου ισχυρίζεται ότι  τις τελευταίες μέρες γίνεται δέκτης παραπόνων για τοποθέτηση αφισών και πανό κατά μήκος του οδικού δικτύου. Απειλεί με πρόστιμα αν δεν αφαιρεθούν.

Δεκαετίες τώρα συγκεκριμένα σημεία κοντά σε δρόμους είναι κατειλημμένα από αφίσες και πανό επιχειρήσεων, καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, πανηγυριών, σκυλάδικων, εδώ στην περιοχή μας διαφόρων event που αφορούν τη «βαριά βιομηχανία της χώρας», τον τουρισμό. Κανείς δεν ενοχλείται. Η περιφέρεια ενοχλήθηκε και την πήρε ο πόνος τώρα που αναρτήθηκαν πανό κι αφίσες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων. Είναι προφανές ότι εκεί στοχεύει.

  1. Καταγγέλλουμε τη μεθοδευμένη προσπάθεια φίμωσης από τη μεριά της περιφέρειας, της κυβέρνησης και του κράτους. Τα «πετσοταϊσμένα» κανάλια και τα ραδιόφωνα προσφέρουν πενιχρό χρόνο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η επικοινωνία μας με τον κόσμο της εργασίας, τους αγρότες και τους νέους γίνεται και θα γίνεται με την προκήρυξη, την αφίσα, το πανό, τη συζήτηση.
  2. Δεν πρόκειται να μασήσουμε. Όχι μόνο δεν θα κατεβάσουμε τις αφίσες και τα πανό μας αλλά δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε αυτούς τους τρόπους επικοινωνίας με το λαό. Δεν έχουμε άλλωστε κάποια διαφορετική επιλογή.
  3. Δεν θα είμαστε αχάριστοι. Οι δυνατότητες για την προεκλογική προβολή μας είναι λίγες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την περιφέρεια και την κυβέρνηση για τη δωρεάν διαφήμιση που μας κάνει, αλλά και για την πολύτιμη για μας επιβεβαίωση ότι για να ενοχλεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τόσο πολύ το σύστημα, θα πει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας δίπλα στο λαό. Το ίδιο ισχύει και για κάποια ντόπια «παλληκαράκια» που συστηματικά καταστρέφουν τα ταμπλό μας.
  4. Καλούμε όλα τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται προοδευτικά, αριστερά κομμουνιστικά κλπ να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα άμεσα.
  5. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους νεολαίους  να στηρίξουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και να γυρίσουν την πλάτη στην υποκρισία και την επιλεκτική ευαισθησία της περιφέρειας.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ