Αντ. Μπέζας: ”Με ευθύνη, αλήθεια, συνέπεια και όραμα…”

bezas_poukΩς τη σημαντικότερη αναμέτρηση που γίνεται στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, χαρακτηρίζει στο μήνυμά του ο Αντ. Μπέζας την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουρίου.

Σημειώνει με έμφαση ότι “η Νέα Δημοκρατία εγγυάται τη Δημοκρατική ομαλότητα, την πολιτική σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή” και υπενθυμίζει ότι “κρίνεται και ποιός θα εκπροσωπήσει αποτελεσματικότερα τα συμφέροντα των Θεσπρωτών και ποιός θα αναδείξει καλύτερα τα ζητήματα της Θεσπρωτίας”. 

Ολόκληρο το μήνυμα του Υφυπουργού Εργασίας, έχει ως εξής:

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η πατρίδα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Η εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας, είναι η σημαντικότερη αναμέτρηση που γίνεται στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες!

Μια εκλογική μάχη που ο λαός μας δεν την ήθελε, γιατί δημιουργεί κινδύνους, τη στιγμή που η χώρα μόλις είχε βγει από την ύφεση και μόλις είχε ξεκινήσει να προχωράει στην κατεύθυνση της εποχής μετά το Μνημόνιο.

Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, στέκουμε με ευθύνη μπροστά σας και εγγυόμαστε:

Την Ευρωπαϊκή πορεία του τόπου μας.

Την ανάπτυξη που μόλις άρχισε.

Τη δημοκρατική ομαλότητα και την πολιτική σταθερότητα.

Τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Στην εκλογική, όμως, αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου κρίνεται και ποιός θα εκπροσωπήσει αποτελεσματικότερα τα συμφέροντα των Θεσπρωτών και ποιός θα αναδείξει καλύτερα τα ζητήματα της Θεσπρωτίας.

Τα προηγούμενα χρόνια ασχολήθηκα συστηματικά σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, και στη Βουλή ως Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, και στην Κυβέρνηση ως Υφυπουργός Υγείας αρχικά και ως Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στη συνέχεια.

Δουλέψαμε με εργατικότητα και αποφασιστικότητα για το καλό της Θεσπρωτίας. Βρεθήκαμε, με πραγματικό ενδιαφέρον, δίπλα στους Θεσπρωτούς και τα προβλήματά τους. Η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια, που χαρακτηρίζει τη σχέση μας, κρατάει τη Θεσπρωτία σε «ήρεμα νερά». Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να ζητήσω να διεκδικήσουμε μαζί τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ της προσπάθειας που είναι σε εξέλιξη. Με ευθύνη, αλήθεια, συνέπεια και όραμα για τη Θεσπρωτία, θα συνεχίσουμε δυναμικά μαζί.

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο οι πολιτικοί πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τα μηνύματα των καιρών.

Δεν θα τυπώσω προσωπικά ενημερωτικά φυλλάδια και γενικά δεν θα αποστείλω έντυπο προεκλογικό υλικό για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, γιατί πιστεύω ότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν στη σημερινή συγκυρία άσκοπη και προκλητική σπατάλη. Άλλωστε, στον τόπο μας όλοι γνωριζόμαστε.

Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε, και στη Θεσπρωτία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.