Απάντηση Θ. Πιτούλη σε εφημερίδα

pitoulis

Αξιότιμε κ. Διευθυντά

Επειδή στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδα «Διαβούλευση» δεν δημοσιεύθηκε ως όφειλε πουθενά η από 4/5/2011 απάντησή μου σε σχόλια της ως άνω εφημερίδας (αρ. φύλλου 31) καθώς επίσης επειδή κρίνω το περιεχόμενό της σοβαρό για λόγους ηθικής τάξης παρακαλώ για την δημοσίευσή της στην εφημερίδα σας.

(Περιεχόμενο Επιστολής- Απάντησης στην εφημερίδα Διαβούλευση)

Αξιότιμε κ. Διευθυντά

Με αφορμή τα σχόλια στην εφημερίδα σας με αριθμ. φύλλου 31ο της Δευτέρας 25 Απριλίου 2011 στην στήλη «Θεσπρωτικά-Πολιτικά-Παραπολιτικά-Κοινωνικά» σελ. 20 θα ήθελα να αναφερθώ στα κάτωθι.

Οι παρατηρήσεις σας για Διευθυντές και Τμηματάρχες των υπηρεσιών της Π.Ε Θεσπρωτίας και τον ενδεχόμενο επιλήψιμο τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους, είναι τουλάχιστον άκομψες. Τα δε υπονοούμενά σας, εκτός από τους εν λόγω υπαλλήλους, προσβάλουν και εμένα προσωπικά.

Αν έχετε στοιχεία για συγκεκριμένες προσβλητικές συμπεριφορές προς τους πολίτες, οφείλετε να μου τις γνωστοποιήσετε και να είστε σίγουρος ότι θα επιληφθώ δεόντως και άμεσα .

Τέλος πρέπει να σας υπενθυμίσω, ότι δεν κρίνονται καθημερινά μόνο οι εν λόγω υπάλληλοι. Κρινόμαστε κυρίως όλοι όσοι ασκούμε δημόσιο λειτούργημα. Πολιτικοί, υπάλληλοι και δημοσιογράφοι.

Ευχαριστώ

Θωμάς Γ. Πιτούλης

Αντιπεριφερειάρχης

Π.Ε Θεσπρωτίας