Απάντηση του Αντιπεριφέρειαρχη Θεσπρωτίας σε δημοσιεύματα

pitoulis

pitoulis

Από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σε ηλεκτρονική σελίδα (ioanninapress) δημοσιεύτηκε «είδηση» με τίτλο «Πασχαλιάτικοι προπηλακισμοί κατά Πιτούλη από αγρότες της Βρυσέλλας Θεσπρωτίας», η οποία θεωρήθηκε ανάξιο διάψευσης, ως μη έχουσα καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επειδή όμως η εν λόγω «είδηση» αναπαράχθηκε από μέσα ενημέρωσης της Θεσπρωτίας, που ενώ είχαν τη δυνατότητα να  ελέγξουν τα υποστηριζόμενα δεν το έπραξαν, είμαστε αναγκασμένοι να επισημάνουμε τα εξής:

Τα γραφόμενα στα δημοσιεύματα αποτελούν  κατασκευάσματα νοσηρής φαντασίας «πληροφοριοδότη» ο οποίος δυστυχώς κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του και από το δημοσιογραφικό απόρρητο των Μ.Μ.Ε., μη γνωρίζοντας τον  απώτερο σκοπό  του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι αγρότες της περιοχής ήταν και είναι στο πλευρό  τους., προωθώντας και στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους, μάλιστα σε σημείο υπέρβασης των αρμοδιοτήτων του.

Εάν ο «πληροφοριοδότης» έχει  τεκμηριωμένα στοιχεία ας πετάξει  «την μάσκα της φοβίας του» ώστε και από την πλευρά μας να μπορούμε να απαντήσουμε αναλυτικά και εμπεριστατωμένα. Άλλως αφήνουμε τον «μυθοπλάστη» και όσους τον φιλοξενούν στην κρίση των επισκεπτών των ηλεκτρονικών τους εφημερίδων.

Σημείωση ΒδΈλλας: Η ΒδΈλλα, πιστή στις αρχές της και στη δεοντολογία, επικοινώνησε 3 φορές με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, ρωτώντας για την εξέλιξη της ανόδου της στάθμης του Καλαμά και τα προβλήματα που τυχόν αυτή δημιουργεί. Το σχετικό ρεπορτάζ, μπορείτε να το βρείτε εδώ http://www.vdella.com/koinwnia/3846-2012-04-18-22-26-47.html. 

Δεν θεωρήσαμε στοιχείο ρεπορτάζ, τα όσα “κουτσομπολιά” ή “κουβέντες καφενείου”, διαδόθηκαν, άγνωστο για ποιούς λόγους και δεν ανήκουμε σε αυτούς που προχώρησαν σε αναπαραγωγή της αναφερόμενης από τον Αντιπεριφερειάρχη “είδησης”.

Δεν δημοσιεύουμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ούτε καταφεύγουμε στην εύκολη λύση της… αντιγραφής οποιουδήποτε ανώνυμου σχολίου που διαδίδεται στο διαδίκτυο…

Ως εκ τούτου, η παραπάνω απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη δε μας αφορά και δημοσιεύεται μόνο για λόγους δεοντολογίας!