Αποδοτικό τριήμερο για την Α.Δ. Θεσπρωτίας: Εξιχνίαση Ληστείας – συλλήψεις για ναρκωτικά

elas

Εξιχνίαση της ληστείας κοσμηματοπωλείου στους Φιλιάτες

Στην εξιχνίαση της ληστείας, με λεία κοσμήματα αξίας 200.000€, που σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στους Φιλιάτες, προχώρησαν οι διωκτικές αρχές. Ο δράστης, ηπειρώτης δραπέτης των φυλακών της Αλλικαρνασσού, με 2 συνεργούς του, διέπραξε τη ληστεία όταν είχε άδεια από τις φυλακές και μετά την πράξη του επέστρεψε στο κελί του… ενώ στην επόμενη άδεια εξαφανίστηκε. Τον δράστη αναγνώρισε ο παθών κοσμηματοπώλης από φωτογραφίες. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται ώστε να αναγνωριστούν και οι συνεργοί.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Θεσπρωτία, Πάργα και Αθήνα. 

Ολόκληρο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά από την Ελληνοαλβανική μεθόριο προς την Αθήνα, εξάρθρωσαν οι άνδρες της Α.Δ. Θεσπρωτίας. Θεσπρωτός, 53 ετών με Ι.Χ.Ε ιδιοκτησίας του και συνεπιβάτη αλβανό υπήκοο, κάτοικο Πάργας, συνελήφθησαν στο Ασπροκκλήσι, ενώ μετέφεραν από τη Λωρίδα Σαγιάδας 122,5 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε και τρίτος συνεργός, επίσης Αλβανός υπήκοος, κάτοικος Πάργας, ο οποίος και συνελήφθη.Η έρευνα συνεχίστηκε και αργότερα οι άνδρες της Α.Δ. Θεσπρωτίας, μετέβησαν στην αθήνα, όπου μετά από καλά συντονισμένη επιχείρηση, συνέλαβαν καθ’ οδόν στα Μέγαρα Αττικής τους 2 Αλβανούς “παραλήπτες” της ποσότητας των ναρκωτικών ουσιών. Η επιχείρηση “απέδωσε” πέραν των ναρκωτικών και των 5 συλλήψεων, 6.300€, 5 Ι.Χ.Ε και 10 κινητά τηλέφωνα τα οποία και κατασχέθηκαν.