Από κει το σκάς κ. Αργυρέ;;;

argyros_albania

argyros_albania“Δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετωπίστηκα στα εγκαίνια της επένδυσης στους Φιλιάτες. Με πείραξαν όσα είπε ο επενδυτής”.  Με αυτές τις φράσεις ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα όσα ο κ. Στέλιος Αργυρός είπε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της – επιχορηγούμενης από τη “διοικητική αυθαιρεσία” της Ελλάδας – μονάδας ανακύκλωσης συσκευών στους Φιλιάτες.

Ήταν η πρώτη αντίδραση στις φράσεις του κ. Αργυρού, ο οποίος στην ομιλία του καταφέρθηκε κατά πάντων, με βαρείς χαρακτηρισμούς περί “καταδυνάστευσης από το Ελληνικό κράτος” και “επενδυτές που πέφτουν στο λάκκο των λεόντων και περιμένουν να τους κατασπαράξουν τα θηρία του κράτους”. Στην ίδια ομιλία – σημειώνεται ότι εκείνη την ώρα δεν αισθάνθηκε κανένας πολιτικός παράγοντας προσβεβλημένος- ο κ. Αργυρός έκανε και χιούμορ… δείχνοντας φωτογραφίες της περιοχής που είναι εγκατεστημένη η μονάδα του με τη λεζάντα “από κει άμα χρειαστεί το σκας για… Αλβανία”. Ίσως ο κ. Αργυρός να αισθάνεται την ανάγκη ύπαρξης μια οδού… διαφυγής.

Άλλωστε δε θα είναι η πρώτη φορά…

Η φωτογραφία και το βίντεο είναι από την προβολή που έκανε ο επιχειρηματίας Στέλιος Αργυρός κατά τα εγκαίνια της μονάδας του στους Φιλιάτες, πάνω ακριβώς στα αποκαίδια από τα παλιά Κλωστήρια που ο ίδιος είχε κλείσει νύχτα αφήνοντας στο δρόμο τριακόσιες οικογένειες.

Η προβολή αυτή, όπως και η απαξιωτική και προσβλητική ομιλία του κ. Αργυρού έγινε ενώπιον του Τούρκου πρέσβη που ήταν επίσημος προσκεκλημένος του και ενώπιον όλων των αρχών της Ηπείρου…

Φυσικά εμείς οι Ηπειρώτες ξέρουμε από πού το σκάμε για Αλβανία… και οι απολυμένοι εργαζόμενοι των πρώην κλωστηρίων Φιλιατών έμαθαν το 1995 το δρόμο για τη Γερμανία…

Ο κ. Αργυρός μπορεί να μας απαντήσει από πού το σκάνε για Αθήνα και κυρίως πως το σκάνε;