Από την Πάργα διοίκηση στο Καρβουνάρι…

xyta

xytaΑπό την Πάργα θα διοικείται ο ΧΥΤΑ στο Καρβουνάρι της Θεσπρωτίας. Το παράδοξο αυτό συνέβη σε εφαρμογή του νέου Νόμου και με δεδομένο ότι ο Νομός Πρέβεζας έχει περισσότερους αντιπροσώπους στο Διοικητικό Συμβούλιο από ότι ο Νομός Θεσπρωτίας.

Έτσι για το επόμενο χρονικό διάστημα και ωσότου επέλθουν οι νέες αλλαγές στους Φορείς Διαχείρισης Απορριμμάτων Πρόεδρος στη 2η διαχειριστική ενότητα που έχει στην αρμοδιότητά της τον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου θα είναι ο Δήμαρχος Πάργας Θανάσης Λιόλιος.

Ελπίδα όλων είναι να μην ακολουθήσει τις ίδιες τακτικές με αυτές που παρακολουθούν οι συμπολίτες του τον τελευταίο ένα χρόνο και αρκετές φορές τους έφεραν στα όρια της αγανάκτησης.

Ο ίδιος πάντως στις πρώτες δηλώσεις που έκανε εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δήμων που εξυπηρετούνται από το εν λόγω έργο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Δήμος Σουλίου στα όρια του οποίου ανήκει ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν. Είναι σίγουρο ότι θα παρακολουθεί από κοντά την λειτουργία και σε κάθε περίπτωση θα είναι έτοιμος να παρέμβει αν κάτι δεν πηγαίνει καλά.