Από το Πολυθέατρο: Το φιλί ανάποδα

Το POLITHEATRO παρουσιάζει το Θέατρο act  στη θεατρική παράσταση  «Το φιλί ανάποδα» σε σκηνοθεσία Τηλέμαχου Τσαρδάκα.

Μετά από 43 παραστάσεις στο Θέατρο act στην Πάτρα (οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν sold out) η επιτυχημένη μαύρη μουσική κωμωδία θα ανέβει για 2 παραστάσεις στα Ιωάννινα, το  Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για μια σπονδυλωτή παράσταση που αποτελείται από μικρές αυτοτελείς ιστορίες γύρω από καθημερινά ή και λιγότερο συνηθισμένα ανθρώπινα ερωτήματα: Γίνεται να μην αργήσεις στο σημαντικότερο ραντεβού της ζωής σου; Υπάρχουν άνθρωποι που τραγουδούνε στο φεγγάρι; Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για τον πατέρα; Μιλάς ποτέ στους νυν για τους πρώην; Μπορεί ένα πόδι να ξεγελάσει το θάνατο; Κολλάει ξανά ένας σπασμένος γάμος; Το μαύρο χιούμορ εναλλάσσεται με τη συγκίνηση, ο παραλογισμός με την αισιοδοξία, η γλύκα με την ωμότητα σε μια παράσταση που υπόσχεται πολλές και αληθινές εναλλαγές συναισθημάτων.

Παίζουν και τραγουδούν οι: Γεωργία Ηλιοπούλου, Κατερίνα Τασσύ, Δημήτρης Τζαβάρας, Τηλέμαχος Τσαρδάκας και Παλαιολόγος Χαλίδας, οι οποίοι υποδύονται πάνω από είκοσι πέντε χαρακτήρες! Τη σκηνοθεσία και τις διασκευές των κειμένων υπογράφει ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας, την κινησιολογία της παράστασης η Μαριμίλλη Ασημακοπούλου, τους φωτισμούς έχει σχεδιάσει η Ευσταθία Δρακονταειδή ενώ τη μουσική διδασκαλία των τραγουδιών της παράστασης έχει κάνει ο Δημήτρης Τζαβάρας ο οποίος ντύνει μουσικά την παράσταση παίζοντας ζωντανά πιάνο. Σκηνικά – Κοστούμια: Σούλα Βίννα. Κατασκευή σκηνικού: Άγγελος Τσαρδάκας. Μια παραγωγή του Τηλέμαχου Τσαρδάκα και του θεάτρου act.

«Το φιλί ανάποδα» – Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30 ΄μμ στην αίθουσα 2 του ΠΟΛΥΘΕΑΜΑΤΟΣ

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ. 2651003492 – 6955416236

e-mail : politheatro@yahoo.gr

http://www.politheatro.blogspot.com