Αστυνομικά συμβάντα

elas

elasΣυνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις αλλοδαποί λαθρέμποροι τσιγάρων  στην Άρτα

Κατασχέθηκαν συνολικά (420) πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη 30χρονος στην Ηγουμενίτσα, για κλοπή μοτοσικλέτας

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός για κλοπή εικόνας από τον  Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άρτα


Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις αλλοδαποί λαθρέμποροι τσιγάρων  στην Άρτα

Κατασχέθηκαν συνολικά (420) πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθησαν, χθες (14-05-2013) το πρωί στην Ανέζα Άρτας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 50χρονος υπήκοος Τσεχίας και δύο γυναίκες, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 31 και 41 ετών, για κατοχή και διάθεση λαθραίων τσιγάρων.   

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι αλλοδαποί κατείχαν και πουλούσαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, στην πρώτη περίπτωση, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 50χρονο και στο σπίτι της 31χρονης, βρήκαν στην κατοχή τους:

·          (200) πακέτα τσιγάρων Βουλγαρικής προελεύσεως, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 41χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (220) πακέτα τσιγάρων Βουλγαρικής προελεύσεως, τα οποία δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και τα οποία προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους.

Τα παραπάνω αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Άρτας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.

Συνελήφθη 30χρονος στην Ηγουμενίτσα, για κλοπή μοτοσικλέτας

Συνελήφθη, χθες (14-05-2013) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και αστυνομικών της Γειτονιάς, 30χρονος ημεδαπός, για   κλοπή μοτοσικλέτας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντόπισαν τον δράστη να κινείται με την παραπάνω μοτοσικλέτα, την οποία λίγες ώρες νωρίτερα είχε αφαιρέσει  από την πόλη της Ηγουμενίτσας.

Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Θεσπρωτίας.

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός για κλοπή εικόνας από τον  Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άρτα

Συνελήφθη χθες (14-05-2013) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις,  ένας 33χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για  διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,  ο 33χρονος  χθες το απόγευμα αφαίρεσε  από το προσκυνητάρι του Ιερού Ναού  Αγίου Δημητρίου στην πόλη της Άρτας, μία ασημένια θρησκευτική εικόνα, που απεικονίζει τον Άγιο Δημήτριο, με διαστάσεις 20 x 30 εκατοστά.

Η εικόνα, την οποία ο δράστης είχε τοποθετήσει σε κρυψώνα στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Άρτα,  βρέθηκε και αποδόθηκε στον Ιερέα της Εκκλησίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.