Αστυνομικό Δελτίο

elas

Μεταφορά ναρκωτικών 

Την 24-03-2011 και ώρα 04.30΄ στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς υπήκοους Αλβανίας, (30 και 28 ετών αντίστοιχα, αδέρφια μεταξύ τους) και δύο ημεδαπούς (41 και 42 ετών αντίστοιχα, αδέρφια μεταξύ τους), για παράβαση του Ν. Περί Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ηγουμενίτσας εντόπισαν τρία Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα να κινούνται ύποπτα και τα έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση. Τα δύο εξ αυτών που οδηγούσαν οι αλλοδαποί δράστες ακινητοποιηθήκαν και διενεργήθηκε ο αστυνομικός έλεγχος. Εντός των οχημάτων βρέθηκαν συνολικά έξι σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εκατόν ενενήντα ενός (191) κιλών περίπου.

Στη συνέχεια στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί επιβαίνοντες στο τρίτο όχημα και οι οποίοι ενεργούσαν ως προπομποί.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ τα ναρκωτικά και τα τρία οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

 

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Την 23-03-2011 και ώρα 15.30΄ στα Ιωάννινα αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς γιατί κατελήφθησαν να κατέχουν δύο τσιγάρα με  ακατέργαστη κάνναβη βάρους (3.6) γραμμαρίων. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του ενός εκ των δύο δραστών βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Την 23-03-2011 και ώρα 20.30΄ στα Ιωάννινα αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο (2) ημεδαπούς γιατί κατελήφθησαν να κατέχουν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (14,5) γραμμαρίων. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στις οικίες των δύο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (14,7) γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό τριακοσίων σαράντα (340) ΕΥΡΩ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

 

Επαναπροωθήσεις μεταναστών

Δεκατέσσερις (14) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 23-03-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.