Αστυνομικό δελτίο

elas

Τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό

Την 30-03-2011 και ώρα 17.30΄στο 6ο χλμ της επαρχιακής οδού Κουκκουλίου – Δολιανών  όχημα φορτωτής ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο οδηγούσε αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και επέβαινε και έτερος αλλοδαπός επίσης υπήκοος Αλβανίας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο ποτάμι με αποτέλεσμα το όχημα να καταπλακώσει τον δεύτερο και να τραυματιστεί σοβαρά. 

Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Α.Τ. Κήπων Ιωαννίνων.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

     Την 30-03-2011 και ώρα 20.45΄στα Ιωάννινα αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων συνέλαβαν  δύο αδέλφια ημεδαπούς γιατί ο πρώτος σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε κατελήφθη να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους δέκα κόμμα τεσσάρων (10,4) γραμμαρίων, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στη οικία του δευτέρου βρέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους έξι κόμμα επτά (6,7) γραμμαρίων, ένα πιστόλι κρότου – αερίου με μια γεμιστήρα, επτά (7) φυσίγγια των 9 mm και εκατόν σαράντα πέντε (145) αβολίδωτα φυσίγγια.

     Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα ναρκωτικά ο πρώτος δράστης τα είχε προμηθευτεί πρωινές ώρες της 30-3-2011 στα Ιωάννινα από αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας ο οποίος και αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων ενώ τα ναρκωτικά, το όπλο και τα φυσίγγια  κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Την 30-03-2011 και ώρα 21.15΄ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων συνελήφθη ένας ημεδαπός γιατί κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων ενώ τα ναρκωτικά  κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Επαναπροωθήσεις μεταναστών

Τριάντα δύο (32) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 30-03-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.