Αστυνομικό Δελτίο

elas

Κλοπή σε αποθήκη στην Ανατολή

Κατά τις νυκτερινές ώρες τις 31/03-01/04/2011στην Ανατολή Ιωαννίνων άγνωστος-οι δράστες διέρρηξαν αποθήκη τεχνικής εταιρείας ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν δύο κομπρεσέρ και καλώδια χαλκού συνολικής αξίας πέντε χιλιάδων πεντακοσίων (5.500) ευρώ, κατά δήλωση του παθόντος.

Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Α.Τ. Κατσικά.

Απόπειρα κλοπής σε σταύλο

Την 31-03-2011 και ώρα 23.30΄στο Καναλάκι Πρέβεζας από αστυνομικούς του Α.Τ. Καναλακίου συνελήφθη ένας ημεδαπός γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει ζώα από σταυλικές εγκαταστάσεις ημεδαπού, έγινε όμως αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Καναλακίου.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Την 01-04-2011 και ώρα 10.45΄στην Άρτα από αστυνομικούς του Τ.Α. Άρτας συνελήφθη ένας ημεδαπός γιατί κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε επίσης μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

Σύλληψη για κατοχή ηρωίνης

Την 02-04-2011 και ώρα 03.30΄στην Άρτα από αστυνομικούς του Τ.Α. Άρτας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί γιατί κατελήφθη να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα ηρωίνης. Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ενός δράστη βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

Επαναπροωθήσεις μεταναστών

Εξήντα τέσσερις (64) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 01-04-2011 έως 03-04-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.