Αστυνομικό Δελτίο…

elas

Πωλούσαν παράνομα κροτίδες

Την 18-04-2011 και ώρα 13.00΄στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Α.Δ. Πρέβεζας συνελήφθη ένας ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας ειδών κυνηγίου και κυνηγετικών όπλων γιατί σε γενόμενο έλεγχο στο ανωτέρω κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις χιλιάδες τριακόσιες (4.300) κροτίδες.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Άρτας από το Α.Τ. Φιλιππιάδας  που διενεργεί την προανάκριση.  

Την 18-04-2011 και ώρα 23.15΄στην Άρτα από αστυνομικούς του  Τ.Α. Άρτας συνελήφθη ένας ημεδαπός γιατί ως προσωρινά υπεύθυνος περιπτέρου ιδιοκτησίας ημεδαπής κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση τετρακόσιες πενήντα (450) κροτίδες.

 Η ιδιοκτήτρια αναζητείται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Άρτας από το Τ.Α. Άρτας  που διενεργεί την προανάκριση.  

Κλοπή σε εταιρεία σκυροδέματος   

Την 19-04-2011 και ώρα 02.15΄ στην Αμφιθέα Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ. Μαστοροχωρίων και με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε./Α.Δ. Ιωαννίνων συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί γιατί κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των ανωτέρω δραστών, ζάντες αυτοκινήτων, δύο ηλεκτροκινητήρες και μία συσκευή συμπιεσμένου αέρα και ρουλεμάν, τα οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση οι δράστες είχαν αφαιρέσει την 01.00΄ ώρα της ιδίας (19-04-2011) από εταιρεία παραγωγής σκυροδέματος στην Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο δικαιούχο από την Υ.Α. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Την 18-04-2011 και ώρα 19:30΄ στον συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Πρέβεζας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ/Α.Δ. Πρέβεζας συνελήφθη ένας ημεδαπός γιατί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε (5) ναρκωτικά χάπια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας από το Τ.Α. Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

 


Την 18-04-2011 και ώρα 19:30΄ στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας από αστυνομικούς του Τ.Α. Πρέβεζας συνελήφθη ένας ημεδαπός γιατί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας από το Τ.Α. Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

.

Την 18-04-2011 και ώρα 14:00΄ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων συνελήφθη ένας ημεδαπός γιατί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης. Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε επίσης μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

 

Κλοπές και φθορές σε αντλιοστάσιο

Το χρονικό διάστημα 16/18-04-2011 στην Λαψίστα Ιωαννίνων άγνωστος-οι δράστες  παραβίασαν το αντλιοστάσιο, αφαίρεσαν χάλκινα καλώδια και προκάλεσαν φθορές στους πίνακες ηλεκτροδότησης, συνολικής αξίας δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.

Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί η Υ.Α. Ιωαννίνων.

 

Έκλεψαν κι άλους αναμεταδότες της ΕΡΤ

Απογευματινές ώρες της 17-04-2011 στα Άγναντα Άρτας άγνωστος-οι δράστης-ες  αφαίρεσαν τρεις αναμεταδότες τηλεοπτικών σταθμών ΝΕΤ-ΕΤ1-ΕΤ3, ιδιοκτησίας ΕΡΤ, συνολικής αξίας τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Α.Τ. Βουργαρελίου Άρτας.

 

Επαναπροωθήσεις μεταναστών

Δώδεκα (22) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 18-04-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.