Αστυνομικό Δελτίο

elas

Σύλληψη  δύο ατόμων  για μεταφορά  τριών (3) μη νομίμων  μεταναστών

Σύλληψη αλλοδαπών  για κλοπή από αυτοκίνητο και παράνομη είσοδο

Σύλληψη ημεδαπών για πώληση – αγορά ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά

Τροχαίο ατύχημα

Σύλληψη  δύο ατόμων  για μεταφορά  τριών (3) μη νομίμων  μεταναστών

Συνελήφθησαν σήμερα (19-10-2011) πρώτες πρωινές ώρες στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς  του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας,  ένας 31χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος υπήκοος Μαρόκου, για μεταφορά  τριών (3) μη νομίμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 31χρονος με συνοδηγό τον 30χρονο, διαπιστώθηκε ότι  αυτοί  μετέφεραν από κοινού  προς το εσωτερικό της Χώρας, τρεις (3) υπηκόους Μαρόκου, ηλικίας 21,25 και 17 ετών, στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπών  για κλοπή από αυτοκίνητο και παράνομη είσοδο

Συνελήφθησαν χθες (18-10-2011)  στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της  Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,  δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30 και 22 ετών,  κατηγορούμενοι για  κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα,  οι δύο δράστες, χθες (18-10-2011) το απόγευμα αφού έθραυσαν το τζάμι αυτοκινήτου,  αφαίρεσαν  μία (1) τσάντα, που περιείχε προσωπικά έγγραφα 40χρονης ημεδαπής.

Για τη σύλληψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό  και τη σύλληψή τους. Στη κατοχή των δραστών βρέθηκε  η τσάντα, η οποία αποδόθηκε στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών  Ιωαννίνων.

Σύλληψη ημεδαπών για πώληση – αγορά ναρκωτικών ουσιών

    Συνελήφθησαν  χθες  (18-10-2011)  το απόγευμα  στα Ιωάννινα  από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης  Ναρκωτικών Ιωαννίνων,  δύο  ημεδαποί, ηλικίας 35 και 32 ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για  πώληση – αγορά ναρκωτικών ουσιών.

    Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σε γενόμενο έλεγχο, κατελήφθη ο 35χρονος δράστης να προμηθεύει τον 32χρονο με ποσότητα ηρωίνης βάρους (0,9) γραμμαρίων αντί χρηματικού ποσού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης  βάρους (7,7) γραμμαρίων καθώς  και το χρηματικό ποσό των πενήντα πέντε  (55) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων.

     Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 

 Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά

   Συνελήφθη χθες (18-10-2011)  το βράδυ στα Ιωάννινα  από αστυνομικούς  της  Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ιωαννίνων, ένας   ημεδαπός,   ηλικίας 50 ετών, γιατί σε γενόμενο έλεγχο  κατελήφθη να  κατέχει  έξι (6) ναρκωτικά χάπια, στερούμενος σχετικής ιατρικής συνταγής. 

 Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο 50χρονος είχε  στην κατοχή του δίκυκλη μοτοσικλέτα, για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή την 11-10-2011 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

 Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

 Τροχαίο ατύχημα

 Την 17-10-2011  το μεσημέρι  στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής  Οδού  Άρτας -Κορωνησίας, Ι.Χ.Ε  αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός  συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός,   με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

 Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος  διενεργεί το  Τμήμα Τροχαίας Άρτας.