Αστυνομικό δελτίο

elas

elasΣυνελήφθη  ένας (1) αλλοδαπός στην  Ηγουμενίτσα, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει για Ιταλία, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνελήφθη  65χρονος αλλοδαπός στα Ιωάννινα για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

Συνελήφθη  ένας (1) αλλοδαπός στην  Ηγουμενίτσα, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει για Ιταλία, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνελήφθη, χθες (23-01-2012) το βράδυ, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών  Ηγουμενίτσας, ένας  (1) αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ηλικίας 30 ετών, γιατί κατείχε και έκανε χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την έξοδό του από τη χώρα μας. 
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο  διαπιστώθηκε ότι  κατείχε  πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Βουλγαρίας, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προμηθευθεί έναντι του χρηματικού ποσού των χιλίων διακοσίων (1200) ευρώ από την περιοχή της Ομόνοιας Αττικής.
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ένα  ακτοπλοϊκό εισιτήριο κατασχέθηκαν από  το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Συνελήφθη  65χρονος αλλοδαπός στα Ιωάννινα για διαρρήξεις σε αυτοκίνητα

Συνελήφθη, χθες (23-01-2012) το απόγευμα στα  Ιωάννινα, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,  ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 65 ετών,  κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, από έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων προέκυψε ότι ο συλληφθείς  λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα στην περιοχή των  Ιωαννίνων, είχε διαρρήξει, σπάζοντας το τζάμι της πόρτας του οδηγού,  δύο (2) αυτοκίνητα,   από τα οποία αφαίρεσε μικρά χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα και προσωπικά  έγγραφα των ιδιοκτητών.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος των κλαπέντων αντικειμένων, τα οποία ακολούθως αποδόθηκαν στους παθόντες.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες  παρόμοιες  πράξεις.