Αστυνομικό δελτίο

elas

Συλλήψεις για κλοπή και άσκηση σωματικής βίας

Απόπειρα διάρρηξης στο Νοσοκομείο Άρτας

Διάρρηξη σε καφετέρια

Επαναπροωθήσεις Μεταναστών

1.

Την 16-02-2011 και ώρα 23.30΄ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. / Α.Δ. Ιωαννίνων συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί, γιατί την 01.30΄ της ιδίας ημέρας (16-02-2011) διαπληκτίστηκαν με δύο (2) ημεδαπούς και αφού τους επιτέθηκαν από κοινού ασκώντας τους σωματική βία αφαίρεσαν ένα τσαντάκι με προσωπικά έγγραφα του ενός και χρηματικό ποσό (35) ΕΥΡΩ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων ενώ κατασχέθηκαν δύο πυροβόλα όπλα, τύπου στυλό εκτόξευσης φωτοβολίδων και πέντε (5) βολίδες τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών από την Υ.Α. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

 

2.

Την 16-02-2011 και ώρα 18.30΄ στην Άρτα από αστυνομικούς του Τ.Α. Άρτας συνελήφθη ένας ημεδαπός γιατί αποπειράθηκε να διαπράξει κλοπή στο Νοσοκομείο Άρτας, ενώ την 15.30΄ ώρα της ιδίας ημέρας εισήλθε σε οικία ημεδαπού αφού παραβίασε πόρτα και αφαίρεσε μία τηλεόραση και ένα βιβλιάριο τράπεζας. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και (49) συνολικά ναρκωτικά χάπια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

 

3.

Την 17-02-2011 και ώρα 03.15΄ στους Κωστακιούς Άρτας από αστυνομικούς του Τ.Α. Άρτας συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί γιατί αποπειράθηκαν από κοινού να διαρρήξουν καφετέρια και ψυγείο περιπτέρου ιδιοκτησίας ημεδαπών. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ένας εκ των ανωτέρω δραστών διέρρηξε ζαχαροπλαστείο ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα αξίας εννιακοσίων (900) ΕΥΡΩ, κατά δήλωση της παθούσας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας ενώ τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν προκειμένου αποδοθούν στην δικαιούχο από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

4.

Τριάντα τρεις (33) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 16-02-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.