Αστυνομικό δελτίο

-Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης  στο Κοτσανόπουλο Πρέβεζας

-Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

 

Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης  στο Κοτσανόπουλο Πρέβεζας

Συνε-λήφθη χθες (06-08-2014)  το πρωί στο Κοτσανόπουλο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον συλληφθέντα να καλλιεργεί, σε στάνη σε ορεινή περιοχή στο Κοτσανόπουλο Πρέβεζας, τέσσερα (4) δενδρύλλια κάνναβης ύψους από (1,4) έως (2,5) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Χθες (06-08-2014) το απόγευμα καταγγέλθηκαν τρεις  κλοπές που έγιναν στην περιοχή του Αμάραντου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο παρεκκλήσι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρα και στο Λαογραφικό Μουσείο.

Συγκεκριμένα, βραδινές ώρες της 05/06-08-2014 άγνωστοι δράστες διέρρηξαν παράθυρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και του παρεκκλησίου της Μεταμορφώσεως του Σωτήρα και αφαίρεσαν από τον Ιερό Ναό μία ασημένια εικόνα, ένα χρυσοκέντητο υφαντό, έναν ασημένιο σταυρό, ένα μεταλλικό κυτίο, ενώ από το παρεκκλήσι δεν αφαίρεσαν κάποιο αντικείμενο.

Επίσης, όπως καταγγέλθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 03-08-2014 έως 06-08-2014, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν παράθυρο του Λαογραφικού Μουσείου και αφαίρεσαν είκοσι (20) δακτυλίδια, μία γυναικεία κεντητή ζώνη και μία επάργυρη θήκη πυρίτιδας (παλάσκα).

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.