Αστυνομικό δελτίο

-Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής με εντάλματα για ληστείες

-Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής με εντάλματα για ληστείες

Συνελήφθη χθες (11-08-2014) στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών & Διαβατηριακού Ελέγχου Ηγουμενίτσας, 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί Εντάλματα Σύλληψης για ληστείες.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα της Ανακρίτριας Κυπαρισσίας και της Ανακρίτριας Ηλείας, για ληστείες, που έγιναν σε σπίτια σε περιοχές της Κυπαρισσίας και της Ζαχάρως,  κατά τα έτη 2011 και 2012.

Αναλυτικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι από κοινού με άλλα δύο άτομα, διέπραξαν δώδεκα (12) ληστείες, με την απειλή μαχαιρών και χρήση βίας, σε σπίτια ηλικιωμένων ατόμων, σε αραιοκατοικημένες περιοχές της Κυπαρισσίας και της Ζαχάρως, αφαιρώντας χρήματα και χρυσαφικά (σχετικά τα από 20-03-2012  και  26-03-2012 Δελτία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας).

Ο συλληφθείς, ο οποίος  επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν 142 γραμμάρια κάνναβης και 2 δενδρύλλια

Συνελήφθησαν, χθες (11.08.2014) το μεσημέρι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 41χρονος ημεδαπός και μία 66χρονη ημεδαπή, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι,  πραγματοποιήθηκε έρευνα  στο σπίτι των δραστών στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν (142) γραμμάρια κάνναβης καθώς και δύο (2)  δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1 και 1,7 μέτρων,  τα οποία καλλιεργούνταν στην αυλή του σπιτιού.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.