Αστυνομικό δελτίο

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά, μία υπόθεση ζωοκλοπής – ζωοκτονίας από αγρόκτημα στο Κουτσελιό Ιωαννίνων καθώς και μία υπόθεση κλοπής από αποθήκη στα Μάρμαρα Ιωαννίνων

Σύλληψη φυγόποινου

– Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου

– Σύλληψη ημεδαπού στην Άρτα για οφειλές προς το Δημόσιο

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά, μία υπόθεση ζωοκλοπής – ζωοκτονίας από αγρόκτημα στο Κουτσελιό Ιωαννίνων καθώς και μία υπόθεση κλοπής από αποθήκη στα Μάρμαρα Ιωαννίνων

Δράστες είναι τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 59, 30, 27 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία

Σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια και αποθήκες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, τεμαχισμένη ποσότητα κρέατος σε καταψύκτες και κλεμμένα γεωργικά εργαλεία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά  σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής  Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, μία υπόθεση ζωοκλοπής – ζωοκτονίας από αγρόκτημα στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, καθώς και μία υπόθεση κλοπής από αποθήκη στα Μάρμαρα Ιωαννίνων.

Δράστες είναι τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 59, 30, 27 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ζωοκλοπής, ζωοκτονίας και κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω δράστες εμπλέκονται στις παρακάτω υποθέσεις κλοπών:

•             Βραδινές ώρες της 08/09-08-2014 στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, αφού διέρρηξαν περίφραξη αγροκτήματος, αφαίρεσαν (26) πρόβατα από στάβλο καθώς και διάφορα γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα και ποσότητα πετρελαίου.

•             Πριν από μια εβδομάδα στα Μάρμαρα Ιωαννίνων, αφαίρεσαν από αποθήκη ένα κυνηγετικό όπλο και εργαλεία.

Οι δράστες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτια και αποθήκες τους, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

•             σε οικιακούς καταψύκτες,  τεμάχια των σφαγιασθέντων ζώων

•             εξαρτήματα αγροτικού μηχανήματος (τρακτέρ)

•             ηλεκτροκολλήσεις, προβολείς αυτοκινήτων και μετασχηματιστές ρεύματος

•             ένα κυνηγετικό όπλο

•             έναν τροχό μετάλλων και ηλεκτρικά τρυπάνια

•             πλήθος κλειδιών και μαχαιριών

•             δύο ζευγάρια γάντια

Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (12-08-2014) το μεσημέρι στα  Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης (3) μηνών, για επιταγές.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου

Συνελήφθη, χθες (12-08-2014) το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, γιατί σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό διαβατήριο Βουλγαρικών Αρχών.

Το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Σύλληψη ημεδαπού στην Άρτα για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (13-08-2014) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος συνελήφθη, διότι δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (209.401,39) ευρώ. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.