Αυτοδιοικητική Σύσκεψη Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

syriza0Το Τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, στα πλαίσια της προσπάθειας για την πανελλαδική του συγκρότηση, διοργανώνει την Περιφερειακή Σύσκεψη Ηπείρου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 20ης Ιανουαρίου στις 1Ο.30 π.μ. στα Γιάννενα και στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου (πρώην ΕΛΚΕΠΑ), στοά Σάρκα, 2ος όροφος.

Στόχοι της σύσκεψης είναι α) η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των ανθρώπων, που δραστηριοποιούνται στην Αυτοδιοίκηση και των δύο βαθμών β) η θεσμοθέτηση του συντονισμού της περιφερειακής και των δημοτικών παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της κοινωνικής, ανθρωπιστικής και περιβαλλοντικής κρίσης που βιώνει η κοινωνία της Ηπείρου και ολόκληρης της Ελλάδας και γ) η συμβολή στην κατάρτιση του Περιφερειακού Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την Ήπειρο.

Στη σύσκεψη καλούνται να πάρουν μέρος

• Οι εκλεγμένοι/εκλεγμένες σύμβουλοι στα όργανα τοπικής αυτοδιοίκησης όλων των επιπέδων (περιφέρεια, δήμοι, διαμερίσματα), καθώς και οι υποψήφιοι/ υποψήφιες με τις παρατάξεις, που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

• Εργαζόμενοι/εργαζόμενες στις υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

• Κάθε μέλος και φίλος/φίλη του ΣΥΡΙΖΑ, που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στη λειτουργία των αυτοδιοικητικών παρατάξεων και σε δραστηριότητες στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Για το σκοπό αυτό θα δοθεί και Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 1 το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δωδώνης 17, Γιάννενα.