Βραβεύσεις Θεσπρωτών αθλητριών από τον ΣΕΓΑΣ Ηπείρου

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων για τους Αθλητές και Αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2018, διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου σε συνεργασία με την ΠΕΔ Ηπείρου για την βράβευση των πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών, καθώς και των προπονητών τους, κατά το έτος 2018 το περασμένο Σάββατο στα Γιάννενα.

Βραβεύτηκαν 35 συνολικά αθλητές, 13 προπονητές, η Γυναικεία ομάδα RUN GREECE Περιφέρειας Ηπείρου και 26 αθλητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  

Από τη Θεσπρωτία η αθλήτρια Ναταλία Μπέση του Πρωτέα Ηγουμενίτσας (3η στο άλμα σε μήκος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών-νέων γυναικών) και η Χρυσούλα Γώγου του ΣΚΑ Παραμυθιάς (3η στα 1000μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠΑ‐ΠΚΑ) βραβεύτηκαν για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησαν. 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενώ στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου Ιωάννης Λώλος ανέφερε:

«Ο Αθλητισμός διαπαιδαγωγεί, καλλιεργεί και μορφώνει. Ασκεί το σώμα παράλληλα προς το πνεύμα και όλες τις ψυχικές ιδιότητες των αθλουμένων. Οι αξίες, που συνοδεύουν τον αθλητισμό και το αθλητικό πνεύμα, αποκτούν μεγαλύτερο νόημα, επειδή απευθύνονται κυρίως στη νεολαία, που είναι η ελπίδα αυτού του τόπου.
Βραβεύοντας τους διακεκριμένους αθλητές, δεν ξεχνούμε ότι στον αθλητισμό το πιο σημαντικό είναι η συμμετοχή, η ευγενής άμιλλα και ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι.
Ως ΠΕΔ Ηπείρου, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όπως και κάθε αθλητική δράση που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών μας.»