Γενική Συνέλευση Αποφοίτων ιεροδιδασκαλείου Βελλάς

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΒΕΛΛΑΪΤΩΝ

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: Κάνουμε γνωστό σε όλους τους αποφοίτους του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων ότι, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσής μας, την Παρασκευή  18 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών στην αίθουσα του κέντρου «Λιθαρίτσια» Ιωαννίνων, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1)      Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. –Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικής διαχείρισης.

2)      Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα αυτά θέματα ημερήσιας διάταξης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ: Προσκαλούνται όλοι οι απόφοιτοι του τ. Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς με τις οικογένειες και τους φίλους τους στην καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα της ΄Ενωσής μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση (Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 στα «Λιθαρίτσια». Στη χοροεσπερίδα συμπεριλαμβάνεται δείπνο και ορχήστρα με τιμή πρόσκλησης είκοσι (20) ευρώ ανά άτομο.

Παρακαλούμε όλους τους αποφοίτους να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση αλλά και να τιμήσουν με την παρουσία τους την ετήσια εκδήλωση των Βελλαϊτών, δεδομένου ότι αυτή συμπίπτει και με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς.

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ                ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΩΛΕΤΤΑΣ