Γιαγιά διέκοψε ποδοσφαιρικό παιχνίδι στη Θεσπρωτία!

Ο αγώνας είναι παιδικού πρωταθλήματος στο Νομό Θεσπρωτίας… Η εξέλιξή του, άφησε παγερά αδιάφορη την ηλικιωμένη γυναίκα…

Έτσι διέσχισε το γήπεδο απο τη μία μέχρι την άλλη άκρη, για να…κόψει δρόμο!

Φυσικά το παιχνίδι διακόπηκε και οι μικροί ποδοσφαιριστές αλλά και οι λοιποί παράγοντες, έμεναν να παρακολουθούν τη γυναίκα που περπατούσε με το μπαστούνι της σαν να βρίσκονταν στην πλατεία ή στο χωράφι της…

Οι εικόνες από το παιχνίδι και την αμέριμνη βόλτα της γιαγιάς στο γήπεδο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, συνοδευόμενες από άφθονο γέλιο και χιουμοριστικά σχόλια.

Η αγαπητή γιαγιά Αντιγόνη απο το Καστρί εχει γινει πλέον viral σε όλη την Ελλάδα. «Βρήκε την πόρτα του γηπέδου ανοιχτή, και όπως συνηθίζει σχεδόν κάθε ημέρα, θέλησε να κόψει δρόμο για να πάει προς το σπίτι», λέει ο Ορέστης, ο εγγονός της κ. Αντιγόνης: «Η γιαγιά μου δεν κατάλαβε ότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε εξέλιξη ποδοσφαιρικός αγώνας, νόμιζε προφανώς ότι ήταν μια απλή προπόνηση. Ο αδερφός μου φρόντισε να την ενημερώσει ότι όλη η Ελλάδα μιλά πια γι΄ αυτήν και τη μνημειώδη ψυχραιμία της», λέει ο Ορέστης και προσθέτει: «Η γιαγιά μου… το κατάλαβε ότι εκείνη τη στιγμή της «διείσδυσης» στον αγωνιστικό χώρο, ότι κάποιος την παρακολουθούσε, και είπε ‘Α το κατάλαβα εγώ ότι κάποιος όρθιος από εκεί πάνω με είδε’». Γιαγιά Γόνη από το Καστρί Θεσπρωτίας σε ευχαριστούμε γι’ αυτή την υπέροχη στιγμή!!!