Γυναικείο Ποδόσφαιρο – Θεσπρωτική συμμετοχή στην Εθνική Κορασίδων

Η Τατιάνα Γεωργίου στα προκριμάτικα του Euro 2011, στελεχώνει την 18αδα που αύριο θα αγωνιστεί στη Σερβία κόντρα στην ομάδα της Δανίας.

Την γνωρίσαμε στις Αμαζόνες Θεσπρωτίας, πάντα δυναμική με άριστη τεχνική κατάρτιση, να τρυπάει με ντρίπλες  τις αντίπαλες άμυνες αποδεικνύοντας παράλληλα έφεση και ικανότητα στο σκοράρισμα.

Φέτος αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα του Θεσπρωτού που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρωτάθλημα που γνωρίζει πολύ καλά η Τατιάνα, άλλωστε έχει αγωνιστεί και στην Β’ Εθνική. Όμως το ποδοσφαιρικό της ταλέντο το εντόπισαν και στην εθνική κορασίδων που την κάλεσαν και την επέλεξαν στην Εθνική ομάδα.

Η Τατιάνα Γεωργίου συμμετέχει στην 18αδα της Εθνικής κορασίδων η οποία την Πέμπτη 29/9 αγωνίζεται στη Σερβία με αντίπαλο της εθνική Δανίας στους προκριματικούς του Euro 2011 γυναικών. Επόμενοι αντίπαλοι Τουρκία και Σερβία.

Καλή επιτυχία Τατιάνα….

Επίσης να σημειώσουμε ότι στην Εθνική Γυναικών ομάδα συμμετέχει η Χαρούλα Δημητρίου από την Ποταμιά Θεσπρωτίας, που αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στην Α’ Εθνική κατηγορία καθώς και η Κατερίνα Ντούσκα από την Κορώνη Πρεβέζης που αγωνίστηκε πρόσφατα στην Εθνική Νεανίδων και φέτος αγωνίζεται στην ομάδα της Γλυφάδας στην Α’ Εθνική.

Άλλωστε και άλλες παίκτριες από την Θεσπρωτία έχουν περάσει από τις επιλογές και έχουν στο μέλλον πολλές πιθανότητες να επιλεχθούν.

Φαίνεται λοιπόν οι Γυναίκες της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου τα πηγαίνουν καλά με την στρογγυλή θεά και διανθίζουν όλες τις κλίμακες της εθνικής ομάδος και των εθνικών κατηγοριών. Ταλέντο υπάρχει πλούσιο και φαίνεται πως αξιοποιείται από τους ανθρώπους της εθνικής….