Δημοτική Συνεργασία: Οι θέσεις των τοπικών κοινωνιών πρέπει να είναι σεβαστές και να δεσμεύουν τη διοίκηση

teliki_andreas

teliki_andreas«Ο Δήμος έχει υποχρέωση να αναδεικνύει το τουριστικό προφίλ της περιοχής»

«Οι θέσεις των τοπικών κοινωνιών πρέπει να είναι σεβαστές και να δεσμεύουν τη διοίκηση»

Τις προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής ζώνης και τις πρωτοβουλίες που ο Δήμος μπορεί και πρέπει να οργανώσει προς την κατεύθυνση αυτή, ανέπτυξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ανδρέας Νταής στις ομιλίες που πραγματοποίησε την Κυριακή 11/05 στα Σύβοτα και στην Πέρδικα.

«Ο Δήμος», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος «έχει υποχρέωση να αναδεικνύει και να προωθεί το τουριστικό προφίλ της περιοχής. Παράλληλα πρέπει να βρίσκεται κοντά στους επαγγελματίες της περιοχής, προωθώντας τα μέτρα και τις υποδομές εκείνες που είναι απαραίτητες για την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους αγώνες των κατοίκων της περιοχής ενάντια στη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το δημοψήφισμα που διοργανώθηκε για το ζήτημα αυτό από τους κατοίκους, είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που θεμελιώνει τη συμμετοχική δημοκρατία που η Δημοτική Συνεργασία επιδιώκει για όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου.

«Οι εκφρασμένες θέσεις των τοπικών κοινωνιών πρέπει να είναι σεβαστές και να δεσμεύουν τη διοίκηση» τόνισε ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας.  

Εκτενή αναφορά έκανε στις προτάσεις της Δημοτικής Συνεργασίας για τη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, σημειώνοντας ότι οι συμμετοχικοί προϋπολογισμοί στα Δημοτικά και Τοπικά διαμερίσματα είναι αναγκαίοι για την ισόρροπη ανάπτυξη και σημειώνοντας πως το σχέδιο «Καλλικράτης» εφαρμόστηκε με γνώμονα την περικοπή πόρων από την τοπική αυτοδιοίκηση και όχι τον εξορθολογισμό των δαπανών και  την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η προεκλογική εκστρατεία της Δημοτικής Συνεργασίας θα κορυφωθεί την Παρασκευή, οπότε και θα γίνει η κεντρική ομιλία του Συνδυασμού στην Πλατεία Δημαρχείου, στην Ηγουμενίτσα.

Δημοτική συνεργασία

Πρώτο μας μέλημα η Αλληλεγγύη!

Για ένα Δήμο στον οποίο αξίζει να ζεις!