Διέγραψε τον Παύλο Μίχα ο Βαγγέλης Αργύρης…. Σε αναβρασμό η παράταξη…

PERI SYMBOYLIO 12 2 14Εκτός παράταξης, έθεσε το βράδυ της Τετάρτης, ο επικεφαλής της παράταξης Ήπειρος Τόπος να ζεις, τον περιφερειακό σύμβουλο Παύλο Μίχα.

Η απόφαση έγινε γνωστή με επιστολή που έστειλε ο Βαγγέλης Αργύρης στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η επιστολή είναι λιτή και λακωνική:

«Κύριε Πρόεδρε,
Με την παρούσα σας γνωστοποιώ ότι ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παύλος Μίχας δεν ανήκει στην δύναμη της παράταξης «Ήπειρος Τόπος να Ζεις».

Αφορμή ήταν η θετική ψήφος που έδωσε ο κ. Μίχας στο περιφερειακό πρόγραμμα του 2014, προκάλεσε αιφνίδιες αναταραχές στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο επικεφαλής της Βαγγέλης Αργύρης αλλά και οι συνάδελφοί του έδειξαν να αιφνιδιάζονται και ακολούθησαν ιδιαίτερα θερμά πηγαδάκια στους διαδρόμους κι έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης.

Μετά από έντονες συζητήσεις, από την παράταξη του Βαγγέλη Αργύρη έγινε γνωστή η αποπομπή του Παύλου Μίχα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης έφτασε ενώ η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Η κίνηση αυτή, την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι προεκλογικές ζυμώσεις, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όπως πολλοί αναφέρουν η διαγραφή ανοίγει για τον κ. Μίχα το δρόμο ώστε να κάνει τις δικές του επιλογές.

Αυτό που ήδη αναφέρεται είναι ότι ο Παύλος Μίχας, πρώην πρόεδρος του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο ψηφοδέλτιο του Αλέκου Καχριμάνη, στις εκλογές του Μαίου.