Διέρρηξε την κοινότητα, την εκκλησία, ένα σπίτι κι ένα μαγαζί!

elas

elasΚαι λάθος στόχους διάλεγε, αλλά και… ατζαμής ήταν ένας Αλβανός που βρισκόταν παράνομα στη χώρα και είχε ρημάξει στις διαρρήξεις την κοινότητα της Αγίας Μαρίνας στην Θεσπρωτία, καθώς από τις τέσσερις που διέπραξε πήρε μόνο ένα… radio- CD!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας που ερευνούσαν τις τέσσερις διαρρήξεις, έφτασαν στα ίχνη του 44χρονου αλλοδαπού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν την κλεμμένη συσκευή και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε. Παράλληλα, διαπίστωσαν ότι ήταν παράνομα στην Ελλάδα και το πέρασαν χειροπέδες.

Οι στόχοι που είχε επιλέξει να χτυπήσει ο 44χρονος Αλβανός, ήταν το γραφείο της τοπικής κοινότητας στο οποίο προκάλεσε φθορές χωρίς να βρει κάτι να κλέψει, η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου από την οποία επίσης δεν έκλεψε κάτι, ένα σπίτι απ’ όπου πήρε το radio- CD και ένα καφενείο που δεν κατάφερε τελικά να διαρρήξει! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενος για κλοπές και δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την απέλασή του.