ΔΩΔΩΝΗ: Εκπτωτικές κάρτες αντί για πληρωμή!

DODONI DIOIKHSH Με … εκπτωτικές κάρτες προσπαθεί η διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗ να… εξευμενίσει τους χιλιάδες κτηνοτρόφους που αφήνει απλήρωτους για περισσότερους από 4 μήνες!

Έτσι, απευθύνθηκε με επιστολή στους προέδρους των επιμελητηρίων της Ηπείρου – και μέσω αυτών στον εμπορικό κόσμο της περιοχής – ζητώντας από τα μέλη των επιμελητηρίων να προσφέρουν εκπτώσεις στους παραγωγούς που η ΔΩΔΩΝΗ θα προμηθεύσει με εκπτωτικές κάρτες στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων της εταιρείας!

Και μάλιστα στα πλαίσια της… στήριξης των παραγωγών! Τους οποίους βέβαια δεν πρόκειται να στηρίξει η ίδια η εταιρεία, δίνοντας τους τα οφειλόμενα, αλλά ζητά από τον εμπορικό κόσμο να τους στηρίξει με εκπτώσεις και… αντάλλαγμα την διαφήμιση των επιχειρήσεων στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μάλιστα, στην επιστολή αυτή, η εταιρεία φαίνεται να γνωρίζει ότι οι 6500 παραγωγοί και η αγοραστική τους δύναμη τονώνουν την τοπική οικονομία… Αφού όμως το γνωρίζει αυτό, γιατί εξακολουθεί να αφήνει τους παραγωγούς ανεξόφλητους;

Είναι τουλάχιστον προκλητικό, εκείνοι που οδηγούν τους παραγωγούς στην εξαθλίωση, την αγοραστική τους δύναμη σε εξαφάνιση και καταφέρουν ισχυρό πλήγμα στην τοπική οικονομία να προσπαθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την καταστροφική αυτή πολιτική τους και μάλιστα λίγες ώρες πριν το συλλαλητήριο των κτηνοτρόφων έξω από τη βιομηχανία.

Μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία θα είχε νόημα και αποτέλεσμα αν προέρχονταν από μια υγιή εταιρεία που θα διατηρούσε σχέσεις σεβασμού απέναντι στους προμηθευτές της. Στους 9 μήνες που το διεθνές “fund” διοικεί τη γαλακτοβιομηχανία την οδήγησε σε συνθήκες μη υγιείς! Εκτός κι αν η βιομηχανία είναι υγιής και τότε απλά θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι οι διοικούντες είναι κερδοσκόποι σε βάρος των 6500 παραγωγών!

Ολόκληρη η επιστολή της εταιρείας προς τους προέδρους ων επιμελητηρίων:
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Η Διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων λειτουργίας της προσβλέποντας και στην στήριξη των 6.500 παραγωγών – συνεργατών της αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση κάρτας την οποία θα προμηθεύσει στο σύνολο των κτηνοτρόφων της και η οποία θα είναι και εκπτωτική.

Επιθυμία μας είναι σε αυτή την πρωτοβουλία της ΔΩΔΩΝΗ να ενταχθούν επιχειρήσεις της περιοχής σας οι οποίες θα δίδουν ποσοστό έκπτωσης στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με την επίδειξή της.

Ο στόχος αυτής της κίνησής μας είναι διπλός.

Η ΔΩΔΩΝΗ θα υποστηρίξει τους παραγωγούς της και θα συνδράμει στη όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη της αγοραστικής τους δύναμης και οι επιχειρήσεις αλλά και η οικονομία της Ηπείρου θα τονωθεί από τους 6.500 παραγωγούς μας.

Ευελπιστώντας ότι θα ανταποκριθείτε σε αυτή την πρωτοβουλία μας σας παρακαλούμε να κοινοποιήσετε στα μέλη σας την πρόταση μας και ει δυνατόν να μας αποστέλλατε έναν κατάλογο εκείνων των επιχειρήσεων που μπορούν να προσφέρουν ποσοστό έκπτωσης μαζί με τα πλήρη στοιχεία τους και το λογότυπό τους τα οποία θα καταχωρηθούν και στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.dodoni.eu κάτι που θα συνδράμει και στην διαφημιστική τους προβολή.

Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις που επιθυμούν τη συμμετοχή τους σε αυτή την πρωτοβουλία μπορεί να είναι πάσης φύσεως και σε όλες τις περιοχές.

(Γεωπονικά καταστήματα, επιχειρήσεις ζωοτροφών, κτηνιατρικά φάρμακα, σούπερ μάρκετ, καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, πρατήρια υγρών καυσίμων, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, παντοπωλεία, κρεοπωλεία, βιβλιοπωλεία, είδη πληροφορικής, κ.λ.π.)

Παράλληλα θα ήταν χαρά μας αν είχαμε τυχόν αντιπροτάσεις ή σας ή άλλες ιδέες που θα μπορούσαν να ενταχθούν σε αυτή την κίνηση μας, για τη διεύρυνση αυτού του εγχειρήματος.