Δύο νέα έργα αστικής ανάπλασης

Στην δημοπράτηση δύο ακόμη έργα αστικής ανάπλασης, οι χρηματοδοτήσεις των οποίων προέρχονται από το Πράσινο Ταμείο προχωρά ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Πιο συγκεκριμένα:

Το έργο με τίτλο «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου στον οικισμό Γραικοχωρίου», συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00€,το οποίο περιλαμβάνει ανοιχτό θέατρο 300 θέσεων με κυκλικές κερκίδες και κυκλική σκηνή, κυβολιθοστρωμένους χώρους, πιστοποιημένη παιδική χαρά, δημιουργία πεζοδρομίων και φύτευση νέων δένδρων.

Το έργο με τίτλο «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων και χώρων πρασίνου στον οικισμό Ν. Σελεύκειας», συνολικού προϋπολογισμού 345.170,00€,το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ασφαλούς δικτύου πεζοδρομίων εντός του οικισμού, ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων,  δημιουργία πιστοποιημένης παιδικής χαράς και μονού γηπέδου μπάσκετ. 

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε:

«Αξιοποιούμε κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να προχωρήσουμε στην κατασκευή έργων, που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, αλλά και στη συνολική αλλαγή της εικόνας των αστικών περιοχών του Δήμου.

Η δημοπράτηση των δύο αυτών έργων,  καταδεικνύει για μία ακόμη φορά, ότι ως Δημοτική Αρχή,μιλάμε με πράξεις και προχωράμε μπροστά προς όφελος των πολιτών».