Δώρο ζωής από τον ΟΛΗΓ στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Η Διοίκηση και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ Φιλιατών ευχαριστεί τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ ) και τον πρόεδρο του κ. Ανδρέα Νταή για την άμεση ανταπόκριση του, για την προμήθεια νέου μηχανήματος αιμοκάθαρσης για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού .

Με την δωρεά αυτή, ενισχύεται η δυναμικότητα της μονάδας με ένα ακόμη μηχάνημα ( 11 συνολικά ) και μπορεί να εξυπηρετήσει επιπλέον τέσσερεις ασθενείς ( συνολικά 44 αιμοκαθαρόμενους ) . Είναι ιδιαίτερα σημαντικό , ότι η συγκεκριμένη προμήθεια γίνεται κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου όπου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό .

Συγχαρητήριο μήνυμα Μάριου Κάτση στις διοικήσεις του ΟΛΗΓ και του Νοσοκομείου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου του νομού μας θα εξοπλιστεί με ένα επιπλέον μηχάνημα αιμοκάθαρσης, ως δωρεά του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας.  Επιπλέον έχει ζητηθεί από την Υγειονομική Περιφέρεια από το Νοσοκομείο Ζακύνθου ένα επιπλέον μηχάνημα αιμοκάθαρσης και γίνεται προσπάθεια για τη μεταφορά του.

Μετά την μεταφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη νέα πτέρυγα από τις απαράδεκτες εγκαταστάσεις των λυόμενων, υλοποιείται άλλο ένα αίτημα των  ασθενών που χρήζουν αιμοκάθαρσης ούτως ώστε να εξυπηρετούνται όλοι χωρίς να ταλαιπωρούνται πηγαίνοντας σε άλλους νομούς.

 Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τις διοικήσεις του ΟΛΗΓ  και του Γ.Ν-Κ.Υ. Φιλιατών  για την βούληση και την αποτελεσματική συνεργασία που επέδειξαν, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της  ανταποδοτικότητας και του κοινωνικού προσήμου, που χρειάζεται να διαπνέει όλους τους φορείς σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες.