Εντολή διακοπής ρεύματος και σε παιδικό σταθμό της Πέρδικας!

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ηγουμενίτσας είναι σε όλους γνωστά. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα ο Δήμραχος Ηγουμενίτσας Γ. Κάτσινος, τα έχει πολλάκις επαναλάβει σε όλους τους τόνους, τόσο κατά τις συνεδρίασεις των συλλογικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης, όπως η ΠΕΔ Ηπείρου, όσο και σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Ο Δήμος Ηγουμενίτσας βρίσκεται στο “κόκκινο” κια αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις συνεχείς περικοπές πόρων από την πολιτεία.
Το αποτέλεσμα είναι ο Δήμος να χρηστάει σε προμηθευτές του. Ένας απ’ αυτούς είναι και η ΔΕΗ. Μια εταιρεία που λειτουργεί πλέον με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και φυσικά το μόνο που βλέπει είναι οι… αριθμοί! Των μετρητών και τα ποσά των οφειλών.

Κι έτσι κάπως φτάσαμε και σε αυτό. Ο υπολογιστής τύπωσε τη λίστα των καθυστερημένων προς διακοπή αριθμών παροχής και κάποιο συνεργείο ανέλαβε να διεκπαιραιώσει την εντολή! Με αποτέλεσμα το συνεργείο αυτό να προσπαθήσει να κόψει το ρεύμα στον παιδικό σταθμό της Πέρδικας Ηγουμενίτσας.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο Δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Σπύρος Κώστας.
Το χρέος του παιδικού σταθμού ανέρχεται στις 3.500€. Μετά από την παρέμβαση των νηπιαγωγών το συνεργείο δεν προχώρησε στο κόψιμο του ρεύματος και ο Δήμος βρίσκεται προς αναζήτηση ρύθμισης της οφειλής και φυσικά χρημάτων!