Επίσκεψη Υποψήφιου Βουλευτή Ιωάννη Γόγολου στον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη

Gogolos_Pitoulis

Gogolos_PitoulisΣτο πλαίσιο των επαφών του Υποψήφιου Βουλευτή κ. Ιωάννη Γόγολου με Θεσμικούς παράγοντες και Φορείς, ξεκίνησε τις επισκέψεις του σήμερα το πρωί 18 Απριλίου 2012, ιεραρχικά από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη.

Μέσα σε ένα κλίμα θετικής διάθεσης και συνεργασίας συζητήθηκαν θέματα και ανταλλάχθηκαν προβληματισμοί που αφορούν την περιοχή. Συγκεκριμένα συζητήθηκε το θέμα της Β΄και Γ΄Φάσης του Λιμένα, όπου τόσο ο κ. Ιωάννης Γόγολος όσο και ο κ. Θωμάς Πιτούλης συμφώνησαν στην εξόρυξη των αδρανών υλικών από άλλο σημείο εφόσον υπάρχει εναλλακτική λύση.   

Επίσης συζητήθηκε το πρόβλημα που υπάρχει στη διαχείριση του φράγματος με στόχο και των δύο πλευρών να πείσουν τα αρμόδια Υπουργεία, ώστε ο έλεγχός του να περάσει στην αιρετή Περιφέρεια για την καλύτερη λειτουργία του προς όφελος του αγροτικού κόσμου της περιοχής.

Τέλος συζητήθηκαν και θέματα της ευρύτερης περιοχής της Παραμυθιάς και των Φιλιατών.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη για την έναρξη του δύσκολου προεκλογικού αγώνα του κ. Ιωάννη Γόγολου για τις επικείμενες εκλογές.