Επίτιμο Μέλος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από  την Τετάρτη ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος συνοδεύεται από τον νομικό σύμβουλο της ομάδας, Γιώργο Βήτα και το μέλος του Δ.Σ κ. Κωνσταντίνο Σαμαντούρο.

Χθες το μεσημέρι στις 11:45 ο κ. Χριστοβασίλης μαζί με τον κ. Βήτα, τον κ. Σαμαντούρο, καθώς και τους κ.κ. Δημητρούλια και Αντωνάκο (σ.σ. συνεργάτες του από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες) επισκέφθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η συζήτηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά κατά τη διάρκεια της οποίας ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την επιχειρηματικότητα, αλλά και για τον αθλητισμό που μπορεί να βοηθήσει τους λαούς να έρθουν πιο κοντά. Στο σημείο εκείνο ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο κ. Χριστοβασίλης ανακοίνωσε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ότι με πρότασή του και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ο Παναγιότατος είναι πλέον επίτιμο μέλος της ομάδος.

Ο Πατριάρχης με την σειρά του ευχαρίστησε για την τιμή και δήλωσε ότι οι άλλες οι ομάδες ενδεχομένως να …ζηλέψουν από την συγκεκριμένη κίνηση. Χάρηκε πολύ όταν έμαθε ότι όλοι οι παίκτες του συλλόγου με ιδιαίτερο ζήλο έσπευσαν να υπογράψουν την φανέλα στέλνοντας με αυτό τον τρόπο της αγάπη τους προς εκείνον και μάλιστα όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και οι Ξένοι.

Στην συνέχεια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε με χαρά το δώρο του κ. Χριστοβασίλη και διάβασε προσεκτικά το πρακτικό του Δ.Σ. με το οποίο  ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα. Ακολούθως ο κ. Βήτας του έδωσε τη φανέλα με το όνομα Βαρθολομαίος και τον αριθμό 1, στην οποία στάθηκε στα ονόματα των Κειτά και Ντε Βινσέντι,  ενώ στο τέλος είπε ότι «φαντάζομαι πως τώρα περιμένετε από μένα κάποιο γκoλ…».

Προς το τέλος της συζήτησης, ο Πατριάρχης ζήτησε από τον πρόεδρο και αυτούς που τον συνόδευαν να μεταφέρουν την αγάπη του σε ολόκληρη την Ήπειρο και τους φιλάθλους του «Άγιαξ της Ηπείρου».