Επιθέσεις στο Βασίλη Γιόγιακα από Βορειοηπειρωτικές ιστοσελίδες (video)

giogiakas_edrana

Σκληρή κριτική, δέχεται ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας, από διάφορα blog και ιστοσελίδες που φέρεται να διαχειρίζονται άτομα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία.

Αφορμή για την κριτική αυτή, αποτέλεσαν δηλώσεις του βουλευτή στις αρχές Δεκεμβρίου για την επικείμενη ψήφιση από τη Βουλή ρύθμισης για την καταβολή του επιδόματος ανασφάλιστων υπερηλίκων.

Όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν έχει ακόμη ψηφιστεί, με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες “Αρκετοί Βορειοηπειρώτες εξέφρασαν την δυσφορία τους για την συγκεκριμένη δήλωση του κ. Γιόγιακα και ένιωσαν για άλλη μια φορά την κοροϊδία” καθώς κατηγορούν τον κ. Γιόγιακα ότι “έχει προβεί και στο παρελθόν σε δηλώσεις – υποσχέσεις για θέματα Βορειοηπειρωτών οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση”.

Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα:

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα dropolinews.gr αναφέρει:

“Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσπρωτία Βασίλης Γιόγιακας επέλεξε την 12η Δεκεμβρίου 2021 στο Αλύκο της Βορείου Ηπείρου, ημέρα που η τοπική κοινωνία και το σύνολο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας μνημονεύει και τιμά τους τέσσερεις νέους που δολοφονήθηκαν από το καθεστώς Χότζα να προβεί σε δηλώσεις που αφορά το επίδομα των ανασφάλιστων υπερήλικων της Βορείου Ηπείρου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του πριν ένα μήνα, ανέφερε την επόμενη εβδομάδα ψηφίζεται η διάταξη για το επίδομα ανασφάλιστων υπερηλίκων. Έκτοτε έχει περάσει ένας μήνας και η συγκεκριμένη τροπολογία ακόμα να ψηφιστεί.

Αρκετοί Βορειοηπειρώτες εξέφρασαν την δυσφορία τους για την συγκεκριμένη δήλωση του κ. Γιόγιακα και ένιωσαν για άλλη μια φορά την κοροϊδία.

Σύμφωνα με οργανώσεις και κύκλους Βορειοηπειρωτών ο κ. Γιόγιακας έχει προβεί και στο παρελθόν σε δηλώσεις – υποσχέσεις για θέματα Βορειοηπειρωτών οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί από την εκάστοτε Ελληνική Κυβέρνηση”.

Και επισυνάπτει και σχετικό βίντεο από τις δηλώσεις του Βασίλη Γιόγιακα:

Απομένει να εξηγηθεί γιατί οι ιστοσελίδες αυτές – φερόμενες ότι εκπροσωπούν το Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό. προβαίνουν σε τέτοιου είδους επιθέσεις σε βάρος του Θεσπρωτού Βουλευτή…